Annons

Annons

Annons

Annons

Korsberga

Han är Trivselshus nya vd

Mikael Olsson blir ny vd på Trivselhus.

Annons

Trivselhus har fått en ny vd. Mikael Olsson tillträder tjänsten i augusti. Han har de senaste två åren varit vd för Eksjöhus.

Trivselshus styrelse har utsett Mikael Olsson till ny vd, skriver Södra i ett pressmeddelande. Olsson tar därmed över vd-tjänsten efter Tore Janson som varit tillförordnad vd sedan februari i år.

Olsson tillträder tjänsten i augusti. Sedan 2016 har han varit vd för Eksjöhus och han har lång erfarenhet inom fastighets- och industrimarknaden. Han har även haft ledande befattningar på Myresjöhus mellan 2001 och 2013.

Annons

Annons

– Jag ser fram emot att tillsammans med alla medarbetare göra denna utmanande och spännande resa. Våra två varumärken Trivselhus och Movehome har mycket goda möjligheter att kunna växa med lönsamhet inom sina respektive segment, , säger Mikael Olsson.

– Jag är glad att kunna presentera Mikael Olsson som ny vd för Trivselhus. Han är en kompetent ledare som kan branschen och har visat att han kan skapa goda resultat. Jag är övertygad om att han kommer kunna vidareutveckla Trivselhus och leda företaget till nya framgångar, säger Mattias Johansson, styrelseordförande på Trivselhus.

Till toppen av sidan