Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Blåljus

Två personer gripna efter stort bråk i centrala Nässjö

OBS: Genrebild

Annons

En person skadades i samband med ett bråk i centrala Nässjö på tisdagen och ett större polispådrag inleddes. Två personer greps senare misstänkt för grov misshandel. Även en tredje person är misstänkt men inte gripen.

Vid klockan 17.04 fick polisen samtal om att det var ett större bråk utanför en butik på Storgatan i Nässjö. Flera polispatruller, däribland hundpatrull, beordrades till platsen.

– En man ska ha blivit skuren med något tillhygge. Enligt den initiala bedömningen har han tillfogats lindriga skador, säger Monica Bergström, polisens presstalesperson.

Den skadade mannen blev omhändertagen av ambulanspersonal. Han fördes till sjukhus, och på onsdagsmorgonen meddelade Höglandssjukhuset att mannen är måttligt skadad och inlagd för vård.

Annons

Annons

Polisen inledde förhör med vittnen på platsen och dokumenterade händelsen.

– Vid 18.01 kunde vi gripa en person. Den misstänkte är en man i övre tonåren, han är i nuläget misstänkt för grov misshandel.

Det är oklart var den misstänkte greps någonstans.

Polisen jobbade under kvällen i centrala Nässjö för att försöka bilda sig en uppfattning om vad som hänt. Eventuella vittnen som inte redan pratat med polisen uppmanas att kontakta polisen.

– Är det så att man har uppgifter att lämna så får man väldigt gärna ringa 114 14 eller ta kontakt med polis på platsen, säger Monica Bergström.

Vid 21-tiden berättade Monica Bergström att ytterligare en person, även den i övre tonåren, gripits. Båda två är misstänkta för grov misshandel.

– Det är tre personer som är misstänkta för detta men det är bara två personer som är gripna eftersom den tredje personen är under 15 år, säger hon.

Under kvällen pågick förhör och åklagare är inkopplad i ärendet.

Det är dock oklart vad som ligger bakom bråket.

UPPDATERING: Polisen berättar på onsdagsmorgonen att en av de gripna ungdomarna anhållits, den andre är nu släppt.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy