Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Blåljus

TV: Två till sjukhus efter krasch

Efter att ha kört av vägen hade bilen krockat med ett stenröse, voltat och landat på taket.

Annons

Två personer var inblandade i en trafikolycka på väg 31 vid lunchtid på torsdagen. Bilen blev kraftigt demolerad och det blev stopp i trafiken vilket resulterade i långa köer. De inblandade verkar dock ha klarat sig utan några allvarliga skador.

Larmet kom in till SOS klockan 12.02 och gäller en bil som har voltat på riksväg 31 i närheten av Källhaga och Korshaga, söder om Korsberga och norr om Lindshammar.

Enligt räddningstjänstens insatsledare Erik Linnå har bilen gått av vägen, kolliderat med ett stenröse, voltat och till slut landat på taket.

– Det var två personer som färdades i bilen, men de var ute redan när första personen kom fram till olycksplatsen.

Annons

Annons

Annons

Annons

Enligt de inledande uppgifterna från platsen verkar de drabbade personerna ha klarat sig förhållandevis bra.

– De är till synes oskadda och blir omhändertagna av ambulanspersonal. Men jag jag har inte hunnit prata med patienterna, säger Erik Linnå.

Senare kunde han berätta för tidningens reporter på plats att de båda personerna fördes till sjukhus efter olyckan, men hur pass skadade de är är fortfarande oklart. Se honom berätta mer i videoklippet högre upp i artikeln.

I samband med olyckan och räddningsarbetet har trafiken på väg 31 stoppats. Enligt räddningstjänsten skulle vägen vara avstängd åtminstone till klockan 13.

– Vi öppnar upp växelvis när vi fått iväg ambulansen, säger Erik Linnå.

Vid 13.15-tiden meddelade tidningens reporter på plats att trafiken hade börjat släppas på växelvis. Under räddningsarbetet ska det ha varit stopp i båda riktningar, vilket orsakade långa köer.

Bärgare är beställd och polis är på väg till platsen.

Vet du mer? Tipsa oss!

Artikeln uppdateras…

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy