Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Centrala Öster

Sveriges bästa arbetsgivare finns i Jönköping

Consids vd Peter Hellgren,

Annons

IT-konsultföretaget Consid med huvudkontor i Jönköping har av analysföretaget Universum utsetts till Sveriges bästa arbetsgivare för medelstora företag.

JÖNKÖPING

— Att vi placerar oss överst på listan för Sveriges bästa arbetsgivare är ett tecken på att Consid är en arbetsplats att trivas på, vilket är något vi är väldigt glada och stolta över, säger vd Peter Hellgren i ett pressmeddelande.

På torsdagskvällen kan han bli utsedd till årets vd i klassen stora bolag.

Undersökningen görs alltså av Universum och det är organisationernas egna medarbetare som bedömer sin nuvarande arbetsgivare utifrån tre faktorer, intern identitet, nöjdhet och rekommendation samt lojalitet.

Annons

Annons

– Vi har sedan starten följt devisen att bygga det företag vi själva alltid velat jobba på i form av en arbetsplats där man har roligt, inspireras och får utrymme att prova sina tankar och idéer. I slutändan är våra medarbetare det absolut viktigaste vi har och vi är därför väldigt måna om att främja ett hälsosamt work-life balance-liv och att alla som arbetar på Consid trivas.

Över 700 anställda

Detta är andra året i följd som Consid återfinns på listan för Sveriges bästa arbetsgivare. Denna gång placerar man sig alltså överst på listan.

Consid finns på närmare ett 20-tal orter i landet med 700 anställda och omsatte 617 miljoner kronor förra året som beräknas till 850 miljoner i år.

På andra respektive tredje plats kom bolagen Bonliva och Zest Care.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy