Annons

Annons

Blåljus

Fyra anhållna för grov misshandel vid bilträff i Jönköping

En man fördes till Länssjukhuset Ryhov på fredagskvällen. Han hade blivit slagen på en parkering vid Asecs i Jönköping där många människor hade samlats under kvällen efter motormässan.

Fyra misstänkta personer greps av polis och har senare anhållits.

Vid 23.30-tiden på fredagen skadades en man så svårt på Asecs-parkeringen att han fick föras till sjukhus.

Fyra män, varav två i 20-årsåldern, en i 25-årsåldern och en i 30-årsåldern, greps av polis efter att de hade lämnat platsen i bil. De misstänks för misshandel och anhölls under natten till lördagen.

Misshandeln skedde på parkeringen där många bilar med människor samlats enligt ”tradition” efter motormässan på Elmia.

Orsaken till misshandeln var oklar vid midnatt, men polisen hoppades att en del skulle klarna när man hade hört personer som var på platsen.

Trots allt detta var inledningen av motormässan relativt lugn och inga större insatser från polisen hade behövt att göras under den första dagen.

Vid klockan 01.00 meddelade polisen att man dittills omhändertagit 11 fyllerister. På lördagens morgon uppger polisen att totalt 18 personer omhändertagit för berusning av alkohol eller narkotika i länet under fredagskvällen och natten, de flesta i Jönköping. Enligt en tidigare rapport till tidningen ska även en rattfyllerist ha stoppats av polisen.

Annons

Annons

Utöver detta greps fem personer i Jönköping misstänkta för narkotikabrott, samtliga har anhållits efter förhör.

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy