Annons

Annons

Annons

Nässjö Centrum

Teaterföreställningar under helgen

Under veckoslutet var det flera teaterföreställningar i Nässjö. Det var barn som spelade i föreställningarna och de har även varit med och skrivit manuset.

Här är teatergruppen för årskurs 4-6. Från vänster: Lisa Bertling, Alice Zingmark, Alice Rylander, Neo Tomic, Nikita Landin, Knut Andersson och Emilia Peterson.

Teatergruppen årskurs 1-3 bestod av följande deltagare: Från vänster: Isabell Landin, Inez Salomonsson, Stina Rehn, Oscar Sandin, Killian Hanell och Molly Greider.

Annons

Annons

I fredags spelades ”Sagan om den försvunna ringen” av en teatergrupp med elever ur årskurs 1-3. På söndagen spelades föreställningen ”Den mystiska hissen” av en teatergrupp med elever ur årskurs 4-6.

Barnen i de båda teatergrupperna var med och skrev manuset tillsammans med teaterledaren Wilma Sandberg.

Det var förstås många föräldrar, familjer och vänner samt andra intresserade, som kommit för att se vad eleverna ville spela upp. Det var flera fina teaterföreställningar, som eleverna bjöd på.

Av reaktionerna att döma från familj och vänner var det mycket uppskattade föreställningar i regi av elever och ledare vid Studieförbundet Vuxenskolan.

Frida Berntling

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan