Annons

Annons

Annons

Nässjö Centrum

Dags för Mixemble-konsert med Chris Kläfford

Vinnaren av Idol 2017, Chris Kläfford, kommer nu till Nässjö för två konserter tillsammans med Mixemble-kören. Under lördagen intar de Teatersalongen på Pigalle.

Idolvinnaren från 2017, Chris Kläfford, kommer till Nässjö för att medverkar i två konserter, arrangerade av Mixemble. Bilden är från ett tidigare tillfälle.

Kören Mixemble har övat för fullt inför konserterna på Pigalle på lördag.

Annons

Annons

Två föreställningar på drygt två timmar vardera väntas med Mixemble och Chris Kläfford.

De har sällskap av musikalartisten Linnea Gustafsson, Rälsen Band, Nässjö samt kör- och dansgrupper från Studieförbundet Vuxenskolan. Dessutom medverkar ett husband under ledning av Per Lundin med elever från musiktillägget på Brinellgymnasiet.

Musikalisk ledare är Ann-Charlotte Björkander och rollen som konferencier har Jimmy Wigell fått.

Än finns biljetter

Hittills är över hälften av biljetterna sålda till den första föreställningen, men till den andra finns det fortfarande ganska många biljetter kvar till försäljning.

– Vi arbetar för fullt inför våra konserter och hoppas på bättre tillströmning av publik. Överblivna biljetter finns också att köpa på plats innan konserten, säger Ann-Charlotte Björkander.

Efter konserten sker en insamling till Rälsens café, ett ideellt café och mötesplats som drivs med hjälp av ideella krafter.

Frida Berntling

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan