Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Jönköping

Problem med färdtjänst och sjukresor under sommaren: ”Mycket olyckligt”

Det är på grund av att ett av de trafikföretag som kör färdtjänst och sjukresor åt Länstrafiken har svårt att hitta förare under sommaren som resenärerna påverkas. OBS: Bilden är en genrebild.

Annons

De som är färdtjänst- och sjukreseresenärer i Jönköpings län kan få problem när resor ska bokas i sommar.

Jönköpings Länstrafik uppger i ett pressmeddelande att personalbrist leder till att väntetiden kan bli längre och att den som bokat tid kan få en annan tid än önskat.

Det är på grund av att ett av de trafikföretag som kör färdtjänst och sjukresor åt Länstrafiken har svårt att hitta förare under sommaren som resenärerna påverkas, skriver JLT i ett pressmeddelande

Personalbristen leder till att den som reser i rullstol eller reser liggande kan få en annan tid än önskat. Vid resan hem från ett vårdbesök kan också väntetiden blir längre än normalt.

– Det är en mycket olycklig situation vi har hamnat i och vi vädjar till våra kunder att ha förståelse för den lägre servicenivån som det blir på grund av förarbristen, säger Anna-Karin Malm, serviceresechef, Jönköpings Länstrafik.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy