Annons

Annons

Annons

Nässjö Centrum

M-Anna: ”Ansvarsfullt agerande är inte arrogans”

Text: 

Ansvar och arrogans fortsätter att diskuteras efter moderat kritik på skattehöjning.

Anna Gerebo (M).

Oppositionsrådet Anna Gerebo (M) vill bemöta Sigvard Karlsson (KD).

Hon skriver: ”Vi moderater är fullt medvetna om vad som utkristalliserade sig under förra mandatperioden inom socialförvaltningen och socialnämnden.”

Annons

Annons

Enligt Gerebo fanns bra förslag på besparingar och effektiviseringar som arbetades fram. Många av dem togs fram under moderaternas ordförandeskap och som har sjösatts nu. Anna Gerebo framhåller att partiet tagit ansvar och och fortsätter att göra det.

”Något som Sigvard Karlsson gärna vill trolla bort, för det passar inte hans världsbild.”

Anna Gerebo skriver att nu när socialförvaltningen, genom hårt arbete, bottnar i trovärdiga och reella ekonomiska uppföljningar och man har kontroll på det ekonomiska flödet genom organisationen då borde man fortsätta att arbeta för större effektiviseringar utefter de förslag som redan lagts i en handlingsplan och som satts i rullning.

”Att i det läget istället för att arbeta hårdare med de förslag som man redan ska hantera, välja att ta den ”enkla” vägen ut och höja skatten istället för att kavla upp ärmarna det kan inte vi beskyllas för.”

”Att vi ska vara arroganta genom att påtala detta, det säger mer om den personen som uttalar de orden än det säger något om oss moderater som väljer att ta ansvar och fortsätta arbeta för en ekonomiskt hållbar framtid för Nässjö kommun.”

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan