Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nässjö

Två försvann efter biljakt i Nässjö: ”Vi brukar vinna den matchen”

Bilden är en genrebild.

Annons

Två personer lyckades smita efter en polisjakt i Nässjö.

Nu misstänker polisen att personerna fick hjälp att fly.

– Vi brukar vinna den matchen, men den här gången gjorde vi tyvärr inte det, säger Torbjörn Lindqvist, vakthavande befäl vid polisregion Öst.

Polisen försökte att stanna en bilist i centrala Nässjö för en rutinkontroll vid 23.30-tiden på söndagskvällen. Då beslutade sig bilföraren för att köra iväg.

– Det var ingen lång jakt. Det var två personer som färdades i bilen och efter bara några minuter lämnade de fordonet och sprang från platsen, säger Torbjörn Lindqvist.

Polispatrullen följde efter – men personerna lyckades komma undan.

Annons

– Vi brukar vinna den matchen, men den här gången gjorde vi tyvärr inte det, säger Torbjörn Lindqvist och fortsätter:

Annons

– Från början var det helt öde i Nässjö, men helt plötsligt var det flera bilar som cirkulerade runt i området. Det är inte hugget i sten på något vis, men vi tror att de blev upplockade av någon kompis.

Var bilen de lämnade stulen?

– Nej, det ska den inte ha varit. Vi vet inte varför de valde att dra, men vi har lite trådar att dra i om man säger så, säger Torbjörn Lindqvist.

Polisen har i nuläget ingen misstänkt.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy