Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Coronaviruset 2020-2021

Oförändrat coronaläge på länets sjukhus – inga avlidna i helgen

På lördagen rapporterades en ökning av antalet covidpatienter på länets sjukhus. Då vårdades 74 personer på sjukhus – och det är läget även på söndagen, uppger Region Jönköpings län.

74 personer vårdas på söndagen på länets sjukhus. Från vänster: Höglandssjukhuset i Eksjö, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping och Värnamo sjukhus. Foto: Mikael Fritzon/TT, Thomas Johansson/TT, Christer Gallneby

Bild: Christer Gallneby

Annons

Mellan fredag och lördag ökade antalet covidpatienter som får sjukhusvård i länet från 68 till 74. På söndagen är läget oförändrat – trots att sex personer skrivits ut det senaste dygnet är det fortsatt 74 som vårdas på sjukhus, rapporterar regionen i sin dagliga uppdatering.

Även antalet patienter som behöver intensivvård är oförändrat från lördag till söndag, tolv personer vårdades på iva båda dagarna.

Annons

Den senaste veckan har totalt fem personer med covid-19 avlidit på länets sjukhus, men inga nya dödsfall har rapporterats under helgen.

Totalt 14 personer som vårdats för covid-19 skrivits ut från sjukhus under lördag och söndag.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy