Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Årets lussekatt 2021

Populära tävlingen Årets Lussekatt är tillbaka – nominera din kisse här!

Nu är den populära tävlingen tillbaka! Även i år kommer vi att utse Årets Lussekatt och är det just din pälskling som är den urgulligaste och sötaste som finns så kan du nominera din katt här!

Och kom ihåg – inskickad katt på bild får gärna vara vintrig eller ha en extra julkänsla.

Här är några av Lussekatterna förra året.

Bild: Privat

Annons

Förra året drog vi på Smålands Dagblad igång tävligen Årets Lussekatt – och vilken succé det blev! Vi fick in otroligt många söta kattbilder och det var inte lätt att välja en vinnare.

Annons

Annons

Till slut blev det katten Silverprinsen som kammade hem förstapriset som Årets Lussekatt 2020.

Nu börjar det åter närma sig december och lucia – så nu kör vi igång tävlingen igen.

Skicka in en bild på den katt du vill ska vara med samt en kort motivering varför. Glöm inte att lämna/skicka med ditt namn, mejladress och telefonnummer. Vi vill ha din nominering senast den 19 november.

Alla inskickade godkända bildbidrag deltar i vår första omröstning, där en jury utser tio finalister som presenteras den 26 november. De tio katter som får flest röster går vidare till den stora finalen. Där har du möjlighet att rösta på den katt du tycker ska bli Årets Lussekatt 2021.

Vinnaren presenteras på luciadagen, den 13 december.

Observera att vi endast tar emot nomineringar via webbformuläret nedan och att du bara kan nominera en katt och att du ska själv äga den.

Du kommer också till formuläret via länken smalandsdagblad.se/lussekatten

Välkommen med din nominering här nedan!

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy