Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Stockaryd

Här vankas uppskattad husmanskost: ”Det är skönt att slippa att laga mat ibland”

— Välkommen hit!

Linda Palmqvist som är ansvarig för Södergårdens kök välkomnar gästerna tillbaka till restaurangen. En av dem, stamkunden Magnus Andersson, tror sig ha kört tusen mil under de månader som restaurangen har hållit stängt.

Stamkunden Magnus Andersson var glad över att Södergårdens restaurang har öppnat igen. På bilden syns även köksbiträdet Paula Nicoara och kocken Ewa Fredriksson.

Bild: Maria Ivarsson

Annons

Ett stilla sorl söker sig mellan borden. På tallrikarna ligger marinerad kotlettrad med potatisgratäng, och till efterrätt väntar tårta eller ostkaka. Restaurangen har varit stängd under flera månader i samband med kökets renovering, och under öppningsdagen finns det skäl att fira lite extra.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 129 kr/månad.

Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy