Annons

Annons

Annons

Fotboll

Nässjö FF kan säkra seriesegern – vi direktsänder prestigemötet

Efter två raka storsegrar har Nässjö FF tagit sig upp i serieledning, och faktum är att seriesegern kan säkras när laget tar emot Myresjö/Vetlanda.

Vi är på plats och direktsänder matchen.

Nässjö FF leder serien med två omgångar kvar att spela.

Bild: Peter Gustafsson

Annons

7–1 mot Boren och 7–0 mot Ljungsbro. Nässjö FF har onekligen fått det att lossna och innan de båda målfesterna var det ju dessutom en 3-0-seger mot Hvetlanda GIF för ett NFF som ångar på i division 3.

När Adas United samtidigt tappade poäng senast tog sig Nässjö upp i serieledning och nu finns en teoretisk chans att säkra seriesegern redan i helgen. Seger mot Myresjö/Vetlanda samtidigt som Adas förlorar mot Kisa så har NFF en ointaglig fyrapoängsledning inför den avslutande omgången.

Annons

Annons

Tidningen är på plats och direktsänder prestigemötet mellan NFF och MVFK. För att ta del av sändningen behöver du vara digital prenumerant, vilket du kan bli här.

– Det känns kul att vi kan erbjuda våra prenumeranter möjligheten att se den här matchen mellan två lokala lag som båda gjort bra säsonger. Att serien kan avgöras gör såklart matchen extra kittlande, säger chefredaktör Johan Hedberg.

Myresjö/Vetlanda har som nykomling gjort en fin säsong och var länge med som en outsider i toppstriden, men sedan ett par veckor tillbaka har de inte längre någon chans att varken bli direktuppflyttade eller knipa en kvalplats.

Matchen spelas på lördag 14:00, samtidigt som Adas möte mot Kisa, och sändningen från Skogsvallen inleds omkring 13:55.

Myresjö/Vetlanda kan spela helt utan press i prestigemötet.

Bild: Erik Boström

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan