Annons

Annons

Annons

På stan

Insändare
Välkända profilen handskas slarvigt med sanningen

”Att Özz Nûjen använt sig av en suspekt firma där Akilov anlitats och dessutom betalat arbetet svart hedrar ju honom inte, men att därifrån påstå att han stöder en terrorist ekonomiskt är väl ändå att handskas slarvigt med sanningen”, skriver läsaren Krister Ferm i en insändare.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Insändarskribenten menar att Nässjöbor är kapabla att välja teaterföreställning.

Bild: Lilly Stefansson

Annons

Jag blir ärligt förbannad när jag läser om att en välkänd Nässjöprofil (som till och från stoltserar i denna tidning) via sitt FB-konto med cirka 2 500 följare uppmanar oss Nässjöbor att bojkotta en teaterföreställning på vårt Kulturhuset Pigalle (inte på hans Folkets Hus) på grund av Özz Nûjens medverkan i densamma.

Inte nog med bojkottuppmaning, utan personen har även mage att ifrågasätta Nässjö Teaterförenings omdöme att ta hit föreställningen ”Kebaben på Skäret”. Vem är han att avgöra det?

Annons

Annons

LÄS MER: Protester mot att Özz Nûjen ska till Nässjös teaterscen: ”Det här kunde vi inte ana”

Han hänvisar då till den förundersökning mot den terrordömde Akilov där Özz Nûjen figurerat med överföring av pengar till nämnde terrorist.

Att Özz Nûjen använt sig av en suspekt firma där Akilov anlitats och dessutom betalat arbetet svart hedrar ju honom inte, men att därifrån påstå att han stöder en terrorist ekonomiskt är väl ändå att handskas slarvigt med sanningen. Beror förstås på vilka källor man använder sig av.

LÄS MER: Kebaben på skäret ska spelas på Pigalle: ”Otroligt roligt”

Men utgår man från den retoriken går det ju också att dra det ett steg ytterligare och hävda att det är många ”vanliga svenskar” som med sitt droganvändande finansierar både terrorism och gängkriminalitet.

Med detta sagt tänker jag att Nässjöborna inte är i behov av råd från denna person och naturligtvis kommer jag att bevista föreställningen och uppmanar flera till att se den, då jag tänker att den med humor och igenkänningsfaktor har en del att säga om oss som personer.

Krister Ferm
Stensjön

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan