Pengarna ska gå till att driva en rättsprocess mot Gislaveds kommun, som familjen menar inte gjorde tillräckligt för att hjälpa Teo.

Som vi tidigare har berättat har organisationen Bikers mot mobbing engagerat sig i fallet. I helgen som gick körde man en motorcykelkortege i Blekinge, där familjen nu bor. Det blev lyckat, tycker Teos mamma Maria Karlsson, som berättar att sonen var glad över att så många ville stödja honom.

– Det var så härligt att se. Han log med hela kroppen.

Annons

Även om vädret inte var det bästa var det runt 40 hojåkare som slöt upp. Stämningen var bra, även om det skedde några mindre missöden. Bland annat fick motorcykeln som Teo åkte med bensinstopp, berättar Maria Karlsson.

– Men Teo bara skrattade åt alltihopa.

Själva motorcykeleventet gav drygt 3 000 kronor, men totalt har runt 9 000 kronor kommit in till stöd för Teo.

– Jag har sålt tavlor och folk, en del helt okända, har skänkt pengar, säger Maria Karlsson.

Familjen har kontakt med en advokat som ska hjälpa dem med ärendet. De ska även överklaga Skolinspektionens beslut, som sa att Gislaveds kommun och skolan hade gjort vad den kunde när Teo blev utsatt för misshandeln.

– Det kommer antagligen inte leda någonstans. Men det visar för skolan och oss själva att vi inte ger oss, säger Maria Karlsson om överklagandet.