Smålands Dagblad

Annons

Bandylegendarer tillbaka på hemmaplan i Nässjö

Bandylegendarer tillbaka på hemmaplan i Nässjö

– Vi är inte så ofta i Nässjö längre, därför är det extra kul att vara här när NIF har seriepremiär. Två bandylegendarer, Pelle Togner och Ola Fredricson, är tillbaka i stan där deras karriärer i sporten tog sin början.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Krönika: Raggarna ute på grönbete

”De är här nu. Vad du än gör, dra inte upp rullgardinen” ropade mormor lätt hysterisk. Jag slet så klart direkt upp den samma och fick se tre jeansklädda rumpor stå i trädgården och kissa på vårblommorna.

TV: Upplev dramat från lagcupen igen

Lejonen, Västervik, Vetlanda och Smederna tog sig vidare till A-final i lagcupen i speedway. Nu kan du uppleva dramat igen.

Musikskolan hoppas på många anmälningar

Nu är det hög tid för alla musikintresserade barn och unga att anmäla sig till musikskolan i Sävsjö inför höstterminen. Den 23 april är sista ansökningsdag.

Kommunalt nej till asfalt genom Vallbohaga

Potthål, potthål, potthål. De boende i Vallbohaga har tröttnat på grusvägen genom området. De vill att kommunen asfalterar, men så blir det inte.

TFF chockat av Vimmerby: "Kunde stått 3-0 efter åtta minuter"

Nykomlingen Tranås FF fick ingen vidare bra start på första bortamatchen för säsongen. Vimmerby fullkomligen blåste laget av banan de första tio minuterna.

Alfred Hermansson och Patrick Karlsson sänkte Österkorsberga

Träning har gett färdighet för Vrigstad: "Lagt mycket tid på det"

Från att vara bland de sämsta i serien förra säsongen till att hålla två raka nollor. Vrigstad har verkligen förbättrat sitt försvarsspel över vintern.

Stockaryd/Rörviks IF segrare borta mot Horda

Artikel 2 av 9
Krönika: Raggarna ute på grönbete
Tillbaka till startsidan