Smålands Dagblad

Annons

Biljätten i Jönköping börjar sälja husvagnar och husbilar

Biljätten i Jönköping börjar sälja husvagnar och husbilar

Bilföretaget Holmgrens Bil med huvudkontor i Jönköping ger sig nu in i husbils- och husvagnsbranschen då de tar över Kabes försäljningsverksamhet i Öggestorp några kilometer utanför Tenhult.
— Tanken har funnits där, nu är den verklighet och jag tror att det blir början till en ny resa för oss, säger Holmgrens Bils vd Göran Strandberg.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Traditionsenlig julmarknad i Stockaryd: "Vi har satsat för barnen"

Under söndagen hölls julmarknad vid församlingshemmet i Stockaryd. Julstämningen spreds genom knallar och marschaller, och i år fanns även lite nyheter.

Nu har Vreeswijk hittat julkänslan – ”Pappa var ointresserad av julen”

Som barn betydde julen ingenting. Som vuxen har Jack Vreeswijk dock funnit kärleken till högtiden hans far var ointresserad av, inte minst tack vare sitt eget föräldraskap.

Julmarknad bjöd på värme i vinterkylan

Under söndagen hölls "Jul i huset" på Pigalle, och Stortorget fylldes med knallar. Trots busväder, var många ute för att kika på vad marknadsstånden hade att erbjuda.

Här jobbar paketdeckarna

I december ska över en halv miljon paket om dagen skickas härs och tvärs i landet genom Post Nords försorg. Av dem hamnar ungefär 0,1 promille hos Patrik Lindblad och hans kolleger på Torsvik i Jönköping. Hos paketdetektiverna som de halvt på skämt halvt på allvar kallas.

60 år med Norra Sandsjö bygdegård

Nu har den 60 år på nacken, bygdegården i Norra Sandsjö. Det har firats med ett jubileum, där 60-åringen stod i centrum.

Så slår du in julklappen

Alla som vet hur en julklapp ska slås in kan sluta läsa här. Ni andra, vars paket mest brukar likna nåt grannen råkat köra över med skottkärran, fortsätter.

Nu kräver PRO svar

Fattigpensionärerna får det allt svårare och ingenting görs. Nu skriver de lokala PRO-föreningarna i Sävsjö kommun till läns- och riksorganisationen för att få ett svar på vad man gör för att ändra detta.

Forsbacka tillagningskök stängs ett år i förväg

Forsbackas tillagningskök i Forserum stänger –  ett år tidigare är beräknat. Bakgrunden är ett sparkrav på Tekniska servicenämnden plus att det uppstod en personalsituation, som gjorde att förvaltningen valde att agera och stänga tidigare.
– Vi förstår att stängningen kan bli omdiskuterad i Forserum, men nu är det ekonomiska läget sådant att vi måste göra något, menar Torbjörn Svensson (S), ordförande i nämnden.
Artikel 2 av 9
Traditionsenlig julmarknad i Stockaryd: "Vi har satsat för barnen"
Tillbaka till startsidan