Företagets ägare Marthina Knutsson startade bolaget för fem år sedan och efter ett par år med kontor i Bodafors gick flytten tillbaka till Nässjö. Även familjen är numera bosatt i Nässjö.

Företaget har kunder i hela landet men huvuddelen är kunder från Jönköpingsområdet där företaget även har ett kontor.

— Vi ser fram emot att etablera fler kontakter med företagen i Nässjö. Vi skulle gärna jobba mer med Nässjöföretag än vad vi gör i dag och vi hoppas att det blir så framöver, säger Marthina Knutsson.

Nyanställning

Under 2015 blev det dessutom aktuellt att anställa någon mer i företaget.

Annons

Efter de första tuffa åren har företaget nu fått en stor kundkrets och exponerat, vilket gjorde att Marthina Knutsson kände att det var nödvändigt med en nyanställning.

Ny i företaget sedan i våras är numera Britt Ahlqvist.

— Jag och Marthina har ett förflutet sedan tidigare då vi under flera år var kollegor på ett Nässjöföretag. Att få jobba med Marthina igen är jättekul, vi har lika mål i sikte och tror på samma koncept, säger hon.

I dag finns det, efter anställningen av Britt Ahlqvist, sex medarbetare på företaget varav fyra är konsulter.

— En av de positiva delarna med att ha medarbetare är att man har möjlighet att komma loss från den arbetstid jag tidigare lagt ner på kvällar och helger och det är ovärderligt, säger Marthina Knutsson.

Hjälper företag

Rätt kommunikation jobbar med att hjälpa företag att hitta nya kunder och behålla befintliga, detta genom mötesbokningar, marknadsundersökningar och medarbetarundersökning åt företag.