Smålands Dagblad

Annons

Dokumentär i SVT - om Svenne Hedlund

Dokumentär i SVT - om Svenne Hedlund

Förra veckan filmades de sista scenerna till dokumentären om Sävsjöbon Svenne Hedlund från musikgruppen Hep Stars. Dokumentären kommer sändas i SVT, och ha en exklusiv premiär i Sävsjö.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Oväntad konkurrens för bangolfklubb

Värmen och fotbolls-VM minskade intresset för bangolf. Det var dock en helt annan konkurrens som blev kännbar för ekonomin.

Kärt återseende för Ruffin - "Nässjö är en speciell plats för mig"

Flytten till Spanien blev inte som Dartaye Ruffin hade tänkt sig.
Nu är amerikanen ute efter en nystart och då fanns det bara en plats att återvända till.
– Det känns som att komma hem, säger han om återkomsten i Nässjölinnet.

Festival med smak för öl

Näsor sniffar över glasen, innan innehållet smuttas i små klunkar. Särskilt ett lokalt bryggeri väcker intresse när Nässjö ölcafé håller öppet för ölfestival.
– Det kan vara gott med en stor stark, men det är så mycket roligare med olika smaker, tycker delägaren Marcus Fransman.

Vänsterpartiet vill inte ha privata vinster i välfärden

En ny simhall eller upprustning av befintlig? Det är frågan som den politiska majoriteten snart ska ge svar på. Väljarna får vänta lite till säger Vänsterpartiets Kim Strand.

Nils-Erik vann en kvarts miljon på Triss

73-årige Nils-Erik Landström från Bodafors skrapade fram en kvarts miljon på Triss i Nyhetsmorgonstudion på lördagsmorgonen.

Så många har nappat på gratis prenumeration

Alla 18–23-åringar i spridningsområdet som vill får en gratis prenumeration till och med en vecka efter valet. Än så länge har ett 150-tal nappat.

Vinnare hade flyt i stillsamt race

Sju försimmare simmar lojt i Torkån. Bakom gräsänderna kommer en stor gul flock med plastankor. En av dem ska koras som segrare.

TV: Bortsprungna Tarzan återförenad med husse efter 1,5 år

"Någon som saknar sin katt?" Så löd texten i tisdagens tidning. En läsare i Tånnö blev glatt överraskad när han fick se bilden. Det var katten Tarzan – som varit saknad i över ett år.
Artikel 2 av 9
Oväntad konkurrens för bangolfklubb
Tillbaka till startsidan