Dregen om att få vara förband till Rolling Stones: ”En höjdpunkt under min karriär”

Dregen om att få vara förband till Rolling Stones: ”En höjdpunkt under min karriär”

— För mig är det här något av det största under min karriär. Det enda tråkiga ju är att vakna på fredag morgon och inse att vad ska kunna överträffa detta?
Det sade Andreas Tyrone Dregen innan han tillsammans med bandet Hellacopters gick på scen i Friends arena som förband till legendariska Rolling Stones.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Här blir solen röd över Höglandet – se läsarnas egna bilder från väderfenomenet

Röd sol och en ovanligt mörk morgon. Ovanligt tjocka moln har dragit in över Sverige och orsaken spåras till två pågående händelser i södra och västra Europa. Även på Höglandet har väderfenomentet synts.

KD: Lägg ut idrottsanläggningar på entreprenad

En driven entreprenör eller förening kan lyckas bättre än kommunen. Det anser Kristdemokraterna som vill lägga ut kommunala anläggningar på entreprenad. Två av dem anses särskilt lämpliga.

Här rivs Röda Kvarn - ”En epok går i graven”

På tisdagen, 98 år efter att den byggdes, revs biografen Röda Kvarn i Sävsjö. Tidningen har träffat Hans Rodin, vars familj drev biografen mellan 1919-1991, och han delar med sig av sina minnen från Röda Kvarns storhetstid.

(L): Kommunen måste ta ansvar för bostäder till äldre

Vilken valfrihet vill Nässjö kommuns politiker erbjuda sina pensionärer? Frågan ställer Kjell Skålberg (L). Han ger Ulf Magnusson rätt om bostadslotteriet.
— Politikerna måste tänka om för att vi skall få äldre att flytta från sina hus.

Laakkonens hyllning till VBK – "Där jag utvecklades mest"

Sami Laakkonen blev "Super–Sami" med hela Vetlanda under sin tid i den gulsvarta tröjan.
I en öppenhjärtig intervju berättar nu den finske stjärnan om VBK:s betydelse för karriären, hyllningen till Joakim Andersson och möjligheten att hans son också kan spela för VBK i framtiden.
– Det skulle vara ett bra alternativ, säger Laakkonen.

Dags för ny vägbro över stambanan

Tekniska serviceförvaltningen har nu upprättat ett så kallat medfinanseringsavtal med Trafikverket för bygget av ny vägbro över södra stambanan. Enda kruxet är väl att Trafikverket i praktiken inte är någon medfinansiär.

Utsikten över Nässjö lockade Marita och Jan att bygga hus

Det var den kuperade terrängen i bostadsområdet Ledet och utsikten över Nässjö som fick paret Marita och Jan Petersén att köpa tomt och bygga hus.

"Bygg trottoar vid Solberga skola"

— Nässjö kommun bör i samarbete med Trafikverket snarast färdigställa en trottoar utmed södra delen av Nässjövägen i Solberga.
Artikel 2 av 9
Här blir solen röd över Höglandet – se läsarnas egna bilder från väderfenomenet
Tillbaka till startsidan