Smålands Dagblad

Annons

Inget drömmotstånd för Eklöf i comebacken: "Gillar dem inte helt enkelt"

Inget drömmotstånd för Eklöf i comebacken: "Gillar dem inte helt enkelt"

Efter en sju matchers frånvaro på grund av hjärnskakning var Pontus Eklöf tillbaka i Tranås laguppställning. På andra sidan stod samma motstånd som han mötte när han fick sin hjärnskakning. Något som inte gladde honom.
- Jag gillar dem inte helt enkelt, säger han efter matchen.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Fyra anhållna för grov misshandel vid bilträff i Jönköping

En man fördes till Länssjukhuset Ryhov på fredagskvällen. Han hade blivit slagen på en parkering vid Asecs i Jönköping där många människor hade samlats under kvällen efter motormässan.
Fyra misstänkta personer greps av polis och har senare anhållits.

Sävsjöprofilen som besökt alla hem

Han har varit inne i nästan alla hem i Sävsjö och jobbat i stort sett i länets alla kommuner. Veckans Sävsjöprofil är Micael Hvirf. Ett möte med sotarmästaren bjuder på mycket skratt och mängder av nostalgiska återblickar från sportens värld.

Gnosjöandan och konsten

Många kommuner väljer att spara när det gäller konst och kultur. Gnosjö vill istället investera för att öka kommunens attraktivitet. En ny konsthall är planerad redan till 2022.
– För politiken är detta del i en större helhet. Det är en överlevnadsfråga, säger kultursekreterare Lennart Alves.

Vårproppen kan ge 150 miljoner

Politiker i Region Jönköpings län hoppas på förstärkning med nästan 150 miljoner från vårbudgeten. Det kan gå till cancervård, kortare vårdköer, bredband och solceller. Men hur mycket pengar som når regionen är osäkert.

Klartecken för cykelklubb att bygga mountainbikebana

I flera år har Eksjö cykelklubb försökt få till en cross country-bana för mountainbike. Nu har de ingått i ett tioårigt avtal med Eksjö kommun som ger dem nyttjanderätt för ett område strax utanför Eksjö.

Här blir det en ny mountainbikebana

Över stock och sten, upp och ner för långa och branta backar. Det är bra förutsättningar för den tre kilometer långa cross country-banan för mountainbike som Eksjö cykelklubb vill bygga i skogen.

Tiden börjar rinna ut för sotningsavtalet

Fortfarande är det oklart vad som händer med det överklagade sotningsavtalet efter den 31 maj för Nässjö och Vetlanda kommuner. "Vi måste ha ett möte i nästa vecka för att ha en beredskap för hur vi går vidare efter sista maj" säger Anders Karlsson (C), kommunalråd i Nässjö och ordförande i direktionen för Höglandets räddningstjänstförbund.

Dysfunktionella familjen blev elefanten i rummet

Stefan Hallmans trasiga barndom och det som följde beskriver han som elefanten i rummet. Men efter sin fars bortgång i höstas rivs nu fasaden, när Stefan väljer att berätta om det han tidigare inte kunnat blotta för sin omgivning.
Artikel 2 av 9
Fyra anhållna för grov misshandel vid bilträff i Jönköping
Tillbaka till startsidan