Smålands Dagblad

Annons

Eldon installation återvänder till Nässjö

Eldon installation återvänder till Nässjö

Nu står det klart att Eldon Installation återvänder till Nässjö efter en sejour på Hedenstorp i Jönköping. Företaget, som sedan våren 2017 ägs av Simonssongruppens investmentbolag, ska i Nässjö flytta in i en fastighet i Gamlarp, som ägs av Tura Scandinavia.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

TV-aktuell kändis väntas dra fullsatt kyrka

Han är högst tv-aktuell i "Så mycket bättre". I dagarna är han på väg till Malmbäck - förre sångaren i Vikingarna, Christer Sjögren. I Malmbäck ska han bjuda på klassiska julsånger i mängd tillsammans med Magnus Johansson och Marcos Ubeda.

Kommunen informerar om uppmärksammad granskning

Issmältningsmedel och torkservetter för 519.000 kronor plus moms. Det köpte Sävsjö kommun av ett svartlistat bolag med aggressiv försäljningsmetod, vilket SVTs Uppdrag Granskning tog upp tidigare i höst. Inköpen gjordes fram till 2016 och nu informerar kommunen själva om inköpen.

En 50-åring som är storsäljare av däck

Det är nu 50 år sedan bröderna Arne och Yngve Karlsson grundade Maskincentralen i Äng.
Numera finns företaget i Nässjö, där det nyligen var stort 50-årsfirande med 100 gäster till underhållning av Svenne Rubins.

Produktion i Bodafors säljer bra i Stockholm

De bygger i fatt bristen på studentlägenheter i Stockholm. Bomodul i Bodafors AB är ett ungt företag, men bakom satsningen står personer med erfarenhet i branschen.

Sävsjö näst bäst i länet på fritid

Sävsjö blir hamnar tvåa i länet när Ungdomens Nykterhetsförbund rankar landets bästa kommuner utifrån tillgången till en bra fritid för ungdomar. Sävsjö hamnar på plats 25 i landet med endast Tranås kommun högre från Jönköpings län.

Kommunen avstår från föreningens gåva

Bodafors samhällsförening mäktar inte med längre, utan vill skänka välkomstskyltarna och Torgscenen till kommunen. Kommunen tackar dock nej till gåvan - igen.

Vänsterpartiet missnöjda med höjd larmtaxa

Gamla och sjuka drabbas när kommunfullmäktige på måndagen röstade igenom en höjd taxa för trygghetslarm i Sävsjö. Det säger Vänsterpartiet som är besvikna över att man inte hittar andra vägar att finansiera trygghetslarmen.

Förändringar i Sockerklaras lekplats kan dröja

Sävsjö kommuns parkavdelning har börjat arbetet med att renovera Sockerklaras lekpark i centrala Sävsjö. Det är bara ett problem – den nya utrustningen har inte kommit ännu och ser ut att dröja.
Artikel 2 av 9
TV-aktuell kändis väntas dra fullsatt kyrka
Tillbaka till startsidan