Skälet till namnbytet är att Elkedjan ska ta bort sitt namn från samtliga butiker i landet. Det bästa valet för framtiden var då att sätta sitt egna namn på butiken, kände Annica och Tony.

— Det känns riktigt roligt! Nu får vi välja allt själva och blir inte lika styrda av vilket sortiment vi ska ha och så vidare. Vi kommer fortfarande ha ungefär samma sortiment och märken, men några förändringar blir det troligtvis, säger Annica Kensing-Svensson.

På det stora hela fortsätter saker som vanligt men på lördag kommer man officiellt vara Tonys elbutik. Då bjuds det på bubbel och snittar i butiken. Dekaler på bilen och skyltarna på butiken har redan ändrats och numera svarar man även "Tonys elbutik" då telefonen ringer.

— Det är inget som försvinner, men kanske ett par saker som tillkommer. Det har varit en stor omställning när man ska lösa allt själva och mycket nytt att tänka på, säger Annica som dock poängterar att man är laddade inför lördag då det känns som en nytändning.

— Under förra året har vi rustat upp hela lokalen och flyttat om lite så det blivit finare. Nu hoppas vi att Sävsjöborna fortsätter handla på hemmaplan för det behövs levande butiker på orten, säger Annica Kensing-Svensson.