Gabbe och Jonas vill fira varje dag: ”Många dagar undrar vi vad vi håller på med egentligen” - Smålands Dagblad
Smålands Dagblad

Annons

Gabbe och Jonas vill fira varje dag: ”Många dagar undrar vi vad vi håller på med egentligen”

Gabbe och Jonas vill fira varje dag: ”Många dagar undrar vi vad vi håller på med egentligen”

Det började som en knasig idé. Sedan kunde de inte släppa den. Gabriel Lindberg och Jonas Nygårds driver ett speciellt konto på sociala medier där de firar allt från toaletter till skumtomtar.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Storaffären klar – de tar över Lillsjögården

Fastigheten Trollebo 1 i Forserum, som kallas Lillsjögården, har nu övergått i ägo från Nässjö kommun till kooperativa hyresrättsföreningen Trygga Hem. Fastigheten har sålts för 15 miljoner kronor.

Du kan leta i fotografens bildskatt

Äldre tiders Nässjöbor klädde sig fint för att låta sig fotograferas i Anders Wiklunds ateljé. Bilderna är numer sökbara. En del av dem visas när Släktforskningens dag uppmärksammas på lördag.

Hydralolja läckte i Hultsjö

På tisdagsförmiddagen fick räddningstjänsten rycka ut på ett larm om ett hydraloljeläckage i naturen. Initiala uppgifter talade om upp mot 200 liter men det visade sig inte vara så dramatisk.

Kommunen får anslag och avslag för asylsökande

Sävsjö kommun får drygt 2,8 miljoner kronor från Migrationsverket för de asylsökande elever man haft gymnasieutbildning för under andra halvan av 2017. Samtidigt avslår Migrationsverket en dryg miljon kronor i ersättningar.

Tufft år för räddningstjänsten i Sävsjö

På fyra år har Sävsjö kommuns räddningstjänst fyrdubblat antalet insatser. Förra året innebar det 353 insatser och räddningschefen Lars-Göran Andersson säger är bekymrad över utvecklingen.

Smålandskräftan i Tranås har fått nya ägare

Smålandskräftan i Tranåshamnen har fått nya ägare.
Ägarparet Joakim och Cecilia Behrenfors har lämnat över sin verksamhet till två anställda som har erfarenhet och planer på att utveckla rörelsen.

Nu är jobben tillbaka i Nässjö

Tågkompaniet AB kör Krösatågen sedan en tid. Med förändringen flyttades driftledningen tillbaka till Nässjö. I resecentrum sitter personal som övervakar trafiken.

Sandquist: Därför kan Nässjö bli bäst på Höglandet

Sportens Fredrik Sandquist gillar vad han ser från Nässjö HC den här säsongen. Han tror att klubben har en ljus framtid om den bara vågar fortsätta på den inslagna vägen. Så pass ljus att klubben kan bli bäst på Höglandet inom några år.
Artikel 2 av 9
Storaffären klar – de tar över Lillsjögården
Tillbaka till startsidan