Smålands Dagblad

Annons

Hannes från Korsberga vann Susannas hjärta i ”Bonde söker fru”

Hannes från Korsberga vann Susannas hjärta i ”Bonde söker fru”

Hannes Haraldsson från Korsberga vann till slut Susanna Karlssons hjärta i "Bonde söker fru". Det stod klart efter onsdagens avsnitt. För tidningen berättar han nu om känslorna efter programmet, den jobbiga dagen då beslutet skulle fattas och hur det var att dejta på tv.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Grov misshandel utomhus i Tranås

På söndagskvällen spärrade polisen av ett område i Diplomatstaden i Tranås efter att en man blivit grovt misshandlad av flera gärningsmän. Enligt polisen kan mannen ha blivit slagen med ett pistolliknande föremål.

Traditionsenlig julmarknad i Stockaryd: "Vi har satsat för barnen"

Under söndagen hölls julmarknad vid församlingshemmet i Stockaryd. Julstämningen spreds genom knallar och marschaller, och i år fanns även lite nyheter.

Nu har Vreeswijk hittat julkänslan – ”Pappa var ointresserad av julen”

Som barn betydde julen ingenting. Som vuxen har Jack Vreeswijk dock funnit kärleken till högtiden hans far var ointresserad av, inte minst tack vare sitt eget föräldraskap.

Julmarknad bjöd på värme i vinterkylan

Under söndagen hölls "Jul i huset" på Pigalle, och Stortorget fylldes med knallar. Trots busväder, var många ute för att kika på vad marknadsstånden hade att erbjuda.

Här jobbar paketdeckarna

I december ska över en halv miljon paket om dagen skickas härs och tvärs i landet genom Post Nords försorg. Av dem hamnar ungefär 0,1 promille hos Patrik Lindblad och hans kolleger på Torsvik i Jönköping. Hos paketdetektiverna som de halvt på skämt halvt på allvar kallas.

60 år med Norra Sandsjö bygdegård

Nu har den 60 år på nacken, bygdegården i Norra Sandsjö. Det har firats med ett jubileum, där 60-åringen stod i centrum.

Så slår du in julklappen

Alla som vet hur en julklapp ska slås in kan sluta läsa här. Ni andra, vars paket mest brukar likna nåt grannen råkat köra över med skottkärran, fortsätter.

Nu kräver PRO svar

Fattigpensionärerna får det allt svårare och ingenting görs. Nu skriver de lokala PRO-föreningarna i Sävsjö kommun till läns- och riksorganisationen för att få ett svar på vad man gör för att ändra detta.
Artikel 2 av 9
Grov misshandel utomhus i Tranås
Tillbaka till startsidan