Hugolina har hittat hem efter tio månader - Smålands Dagblad
Smålands Dagblad

Annons

Hugolina har hittat hem efter tio månader

Hugolina har hittat hem efter tio månader

I tio månader var familjen Anderssons katt Hugolina borta på egna äventyr. Familjen hade nästan gett upp hoppet om att få återse sin kära medlem. I förra veckan kom glädjebeskedet – Hugolina var återfunnen.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

De ville bort från Stockholm - och valde Malmbäck

De är uppväxta i Stockholm och vet ingenting om hur det är att bo landet. Förrän nu. I mitten av januari flyttade Lina Hedelius, 22, och Johan Reinsson, 28, in i sitt hus i Malmbäck.

Här är Nässjöföretagen som tjänade mest pengar – se hela listan

Undrar du över vilka företag i Nässjö och Sävsjö kommuner som har gjort de högsta vinsterna under det senaste året?
Här hittar du topp tio-listan i respektive kommun.

Ny förskola aktuell för nytt kommunkök

Det finns behov av en ny förskola i Sävsjö och planerna för att få en på plats har kommit en bit på vägen. Under tisdagens sammanträde i kommunstyrelsen behandlades frågan och där behandlades även en plan att samtidigt bygga till ett nytt tillagningskök för kommunen..

Uppmaningen: Sätt upp gratis bajspåsar i Nässjö

En enda fråga har hittills inkommit till Allmänhetens frågestund på torsdag nästa vecka. Den lämnar förslaget att gratis bajspåsar sätts upp lite varstans i Nässjö kommun.

Johansson: "Det är avgörande för Nässjös kvalchans"

Sportens Fredrik Johansson om Nässjö IF:s chanser i elitseriekvalet och detaljen inför sista omgången som kan bli väldigt avgörande för den allsvenska utmanaren.

Fler överklagar socialtjänstens beslut

Fler överklagar beslut om ekonomiskt bistånd och personlig assistans. Prövningen i förvaltningsrättens dom visar att socialförvaltningens personal i de allra flesta fall gjort en korrekt bedömning. Rättssäkerheten är hög.

Man misstänks för våldtäkt – ska ha dragit in kvinna på toalett

En man i 20-årsåldern misstänks för våldtäkt.
Enligt misstankarna ska mannen ha dragit eller fört in en kvinna – mot hennes vilja – på en toalett i en offentlig lokal i Nässjö. Mannen ska sedan ha dragit av hennes kläder och utfört handlingar som enligt åklagaren är att bedöma som våldtäkt.

Många reaktioner på museets bild – här svarar museichefen

Drygt 140 mejl skickades till Eksjö museum efter att en bild från Albert Engströms-utställningen publicerats på sociala medier – en rasistisk nidbild som får illustrera bokstaven N.
Museichefen Pia Löfgren förklarar att de är medvetna om att utställningen väcker starka känslor, men att den är tänkt att vara en spegling av sin tid.
Efter tidningens besök valde museet att plocka ner bilden.
Artikel 2 av 9
De ville bort från Stockholm - och valde Malmbäck
Tillbaka till startsidan