Smålands Dagblad

Annons

Hultqvist: Han borde varit Jannes joker i VM-truppen

Hultqvist: Han borde varit Jannes joker i VM-truppen

Det var väntat att det inte blev något oväntat namn i VM-truppen.
Henrik Hultqvist saknar en given oddsvändare och ser ett varningstecken i VM-uttagningen.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Ingen häktning för de misstänkta i Stockaryd

De två anhållna som är misstänkta för att ha bragt en kvinna om livet i Stockaryd har försatts på fri fot. Mannen och kvinnan som suttit anhållna är fortsatt skäligen misstänkta för mord men åklagaren har valt att inte häkta dem.

Nässjömarknad behöver förnyelse

Höstmarknad med sommarväder får heliumballonger att blänka i vinden. Men knallarna blir allt färre. Torgföreståndare Hasse Eriksson tycker det är dags för förnyelse av marknaden.

Winberg drog inte mycket folk i valrörelse

Hon vill avskaffa sitt eget jobb. EU-parlamentarikern Kristina Winberg (SD) är i Nässjö. Hon är det stora dragplåstret för lokala politiker som just nu är aktiva i valrörelsen.

Kommunen vill köpa fler fastigheter

För 1,5 miljoner kronor kan det bli aktuellt att förvärva fastigheterna Nässjö Dalvik 6 och Nässjö Dalvik 25. Köpare är Nässjö kommun och syftet är att utveckla Västra staden.

Johansson: Tyvärr, NIF och Bois

Sportens Fredrik Johansson har gått igenom trupperna och rankat lagen i Bandyallsvenskan.
De är solklara favoriter, de får det tufft och så går det för Smålandslagen.

Hallå Nässjöbor – låt oss hjälpas åt

Visst är vi många som vill precis samma sak; ett tryggare Nässjö, att Centralskolan rustas upp och fylls med sjudande verksamhet, att skola, äldrevård och barnomsorg rankas i topp bland Sveriges kommuner, en levande landsbygd, en ny sim- och sporthall. Därtill kommer det absolut nödvändiga i att ha ett gott näringslivsklimat med engagemang i företagens vardag, både i med- och motgång.

Ingen fara med vattnet i Sävsjö

Larmrapporter kommer från delar av landet om att algblomning och mikroorganismer kommit in i dricksvattnet till följd av den varma sommaren och de låga vattennivåerna. Men i Sävsjö ska det inte vara någon fara, säger Njudungs Energi som ansvarar för vattnet i kommunen.

Lokal musikscen sporras av Pop i sommarnatt

För fjärde gången står Oscar Flanagan på Pop i sommarnatt-scenen. Han tycker att traditionen från hans barndom är viktig.
– Jag tycker att det betyder mycket för Nässjös musikscen.
Artikel 2 av 9
Ingen häktning för de misstänkta i Stockaryd
Tillbaka till startsidan