Smålands Dagblad

Annons

Kommunens uppmaning: ”Aktivera er - men inte på jobbet”

Kommunens uppmaning: ”Aktivera er - men inte på jobbet”

Genom en nätportal ska kommunanställda få inspiration att hålla sig friskare. Men aktiviteterna får ske utanför arbetstid.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Så slår du in julklappen

Alla som vet hur en julklapp ska slås in kan sluta läsa här. Ni andra, vars paket mest brukar likna nåt grannen råkat köra över med skottkärran, fortsätter.

Nu kräver PRO svar

Fattigpensionärerna får det allt svårare och ingenting görs. Nu skriver de lokala PRO-föreningarna i Sävsjö kommun till läns- och riksorganisationen för att få ett svar på vad man gör för att ändra detta.

Forsbacka tillagningskök stängs ett år i förväg

Forsbackas tillagningskök i Forserum stänger –  ett år tidigare är beräknat. Bakgrunden är ett sparkrav på Tekniska servicenämnden plus att det uppstod en personalsituation, som gjorde att förvaltningen valde att agera och stänga tidigare.
– Vi förstår att stängningen kan bli omdiskuterad i Forserum, men nu är det ekonomiska läget sådant att vi måste göra något, menar Torbjörn Svensson (S), ordförande i nämnden.

Nilsson: Fler poliser inte nog för att stoppa gängen

Fler poliser är nödvändigt för att återupprätta lugn och trygghet. Men det hjälper inte om det varken finns åklagare som kan få brottslingarna fällda eller plats på anstalterna.

Julkonsert med mycket sångglädje

När julen närmar sig fylls kyrksalen i Missionskyrkan lika troget varje år. Detta tack vare en jultradition som heter duga - för 38:e året är det julkonsert med Lars Mörlid och Peter Sandwall.

Nässjö tappade försvaret – ”Luften gick ur oss”

Nässjö lyckades inte följa upp den fina insatsen mot Jämtland i Borås.
– Verkligen inte. Det här var helt annorlunda och vi missar försvarsspelet helt, suckar Nässjös Felix Terins.

”De ville ha allt jag hade, annars skulle de ta livet av mig”

Förra helgen blev en ung man överfallen av tre män och rånad på väg hem från en företagsfest. Nu söker Ghodratullah Sadoughi tips som kan leda till ett gripande och utlovar en belöning för den som kommer med ett sådant.

23 dansgrupper visade talangerna

Inte mindre än 23 dansgrupper fanns på plats för att visa upp sina färdigheter när det var stor terminsfinal för dansgrupperna hos studieförbundet Vuxenskolan.
Artikel 2 av 9
Så slår du in julklappen
Tillbaka till startsidan