Annons

Kontoret hänger 50 meter upp i luften: ”Jag trivs här uppe”

Kontoret hänger 50 meter upp i luften: ”Jag trivs här uppe”

En utsikt från kontoret över en park och med lite ljusinsläpp, kanske till och med på tredje våningen, är lyx för gemene man. Utsikten från kranförarnas ”kontor” är dock helt oslagbar.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Så ska skolans lokalproblem lösas

Skolan är för trång och förskolan lider också stor brist på lokaler. Det finns en plan för hur lokalproblemen ska lösas. En förutsättning är att det finns pengar.

”Jag lämnade inte henne förrän jag var säker på att hon var död”

Inifrån toaletten där de sökt skydd hörde systrarna grannen ta sig in i lägenheten. Storasystern försökte hålla emot men mannen bände upp dörren och gick sedan till besinningslöst angrepp.

Abel vann för tredje gången

Jubeljoggen avgörs i Nässjö. Var du där ikväll? Se bilderna och följ när Abel Zerom blir förste man i mål.

”Man har inte råd att ha med sig fika”

På Dotorpsskolan har man slutat med cykelutflykter.
– Det var så många som inte hade egen cykel, säger rektorn Ann Kyrkander.

Medborgarskolan påbörjar historiskt projekt

Har du ett minne från Sävsjös industrihistoria? Då är det dig Medborgarskolan vill ha! I ett nystartat projekt försöker man kartlägga kommunens historia som industriort med foton, produkter och inte minst berättelser som ska resultera i både en bok och en app över Sävsjös industrihistoria.

Äldreomsorg i fokus på politikerdebatt

Nu är allt klart för onsdagens politikerutfrågning på Pigalle i Nässjö - alla partier i Nässjös kommunfullmäktige har tackat ja till medverkan. Bostäder till äldre, välfärdsteknik, personal i äldreomsorgen och "fattigpensionärernas" situation är ämnen som ska debatteras.

Mångårigt fängelsestraff väntar efter grovt narkotikabrott

Fyra år och åtta månaders fängelse. Det blir straffet för en man som bland annat gjort sig skyldig till grovt narkotikabrott. Mannen ska också ha hotat en anställd på häktet, trots att det finns en nolltolerans mot våld och hot där.

Miljögifter vid Nässjöfabrik ska kartläggas

Eldon AB föreläggs av länsstyrelsen att ta fram en provtagningsplan för de egna utsläppen av klorerade alifatiska kolväten. Ämnet har läckt ut i marken där företaget hade sin Norrbodafabrik.
Artikel 2 av 9
Så ska skolans lokalproblem lösas
Tillbaka till startsidan