Annons

Lille Eltons behandling blir möjlig tack vare hjälpsamma medmänniskor

Lille Eltons behandling blir möjlig tack vare hjälpsamma medmänniskor

Svårt hjärnskadade Elton går en hård kamp mot livet.
Hans öde har engagerat många. Tack vare ett stort engagemang från allmänheten kommer den lille pojken nu att kunna få den utlandsvård som föräldrarna hoppats på.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Stor satsning på hälsosammare snabbmat

Osama Ibrahim har brinnande matintresse. Med nya Nässjö Grill vill han erbjuda ett unikt utbud av medelhavsinspirerad mat och han satsar stort på hälsosammare snabbmat.

Tuffa hinder under kraftprov - förband från hela landet tävlar i Eksjö

Försvarsmaktsmästerskapet i patrullfälttävlan är ett kraftprov med många utmaningar. För att bli en vinnare i tävlingen gäller det att lugnt och metodiskt ta sig an alla hinder på vägen.

Axelborgs summerar årets cruising

– Det mest positivt överraskande var den stora uppslutningen av folk som kommit för att beskåda cruisingen. Det kändes som att hela Nässjö var ute och tittade.

TV: Hemma hos Britt-Marie i annorlunda tornvillan

På Ekliden tornar, bokstavligt talat, en speciell villa upp sig – på toppen av en hörntomt. I huset från år 1909 bor Britt-Marie Rosengren, som har ett särskilt öga för tidlösa klassiker.

"De slog mig och tog allt jag ägde"

Den 20 juni infaller Världsdagen för flyktingar. Dagen utnämndes av FN för att hedra alla människor som är på flykt. 19-åriga Filmon Tesfay är en av dem som vet hur det känns att fly från sitt hemland.
– Jag fick sitta i fängelse i Eritrea för att jag inte ville kriga, berättar Filmon.

Bonde söker fru-profiler om kärleken – det hände när TV4 stack därifrån

TV4:s kameror är borta. Vad har hänt sen dess med kärleken för Bonde söker fru-profilerna Fredrik Leandersson, Dennis Andersson, Marcus Sjöberg och Johan Petersson? Nu berättar de själva.
– Vi har planer på barn och giftermål, avslöjar en av bönderna.

De ställde till med en potatisfest

– Får man ta färskpotatis här? Ja, men då gör jag det. Det är alltid gott med lite färskpotatis, sade Monica Ljung, Nässjö, när hon överraskades av erbjudandet i gallerian Loket.

Nya skolor krävs när elevantalet stiger

Ekonomichefen hittade en dubbeldebitering. Det sparar barn- och utbildningsnämnden en miljon kronor på. Men ordförande har ändå en klump i magen. Man står inför stora investeringar i ny skola och storförskola.
Artikel 2 av 9
Stor satsning på hälsosammare snabbmat
Tillbaka till startsidan