Smålands Dagblad

Annons

Se heta mötet mellan Vetlanda och Nässjö igen

Se heta mötet mellan Vetlanda och Nässjö igen

Vetlanda IB och Nässjö IBF drabbade samman i ett hett derby i division 2–innebandyn under fredagskvällen.
Alla premiumkunder kunde se matchen med oss med start 18.20.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Här skapas framtidens handel i Nässjö – det händer i området

Just nu är det ett intensivt markarbete som pågår nära Sörängsrondellen i Nässjö.
Ett nytt stort handelsområde är i sin linda och inom kort ska Biltema börja uppföra sin drygt 7100 kvadrameter stora byggnad.

L har vilselett väljarna tycker förre näringslivschefen

– Jag kunde också ”lovat” ny sim- och sporthall i Nässjö. Sedan får man läsa i tidningen att Kjell Skålberg i Liberalerna inte vill ta ansvar. Jag menar att han och (L) har vilselett sina väljare. Typ ”rösta på oss, men vi vill inte vara med och bestämma”.
Den tuffa kritiken framförs i dag av Holger Jonasson, som arbetat med politiker av alla kulörer under mer än 40 år i sina roller som informationschef och senare vd för näringslivsbolaget NNAB.

Man anhållen efter misstänkt dråpförsök – ung man skadad

Vid 19.30-tiden på måndagskvällen larmades polisen till centrala Vetlanda med anledning av ett bråk. När patruller kom fram till platsen påträffades en skadad person och en man har anhållits i samband med bråket.

Besked på hur Nässjö ska styras väntas vara klart

Enligt vad tidningen erfar ska sannolikt Nässjös nya politiska ledning presenteras under tisdagen.

Så påverkar höjd landstingsskatt din plånbok

Landstingsskatten höjs och det blir dubbelt så dyrt att gå till akutmottagningen. Alliansen anser att väljarna var tydliga i valrörelsen med att de vill ha tillgänglig sjukvård och tre akutsjukhus. Det kostar, menar Allianspolitikerna som också vill satsa på personalen med karriärmöjligheter och bättre löner.

Här förverkligas pojkdrömmen – efter 30 år

Nu har samhällsföreningen i Äng kunnat inviga en skate- och kickbikebana. "Detta tack vare projektet "En halv miljon idéer" och pengar från Allmänna arvsfonden" säger Nina Beckman, ordförande i Ängs samhällsförening.

Förslaget: Sänk bemanningen på boenden

Dubbel hjälp ges till vissa funktionshindrade. Boenden har samtidigt för hög bemanning, enligt den genomlysning som utförts av KPMG på uppdrag av socialnämnden.

Sandquist: Har luften redan gått ur hockeysäsongen?

Inför säsongen var det en härlig pepp och optimism kring lagen i Hockeytvåan. Samtliga har dock inlett svagt och sportens Fredrik Sandquist är rädd för att det ska ta kol på intresset innan säsongen ens hunnit börja ordentligt.
Artikel 2 av 9
Här skapas framtidens handel i Nässjö – det händer i området
Tillbaka till startsidan