Smålands Dagblad

Annons

Nässjökaptenens nytändning – och ärliga svar

Nässjökaptenens nytändning – och ärliga svar

En ny röst i omklädningsrummet blev en nytändning för Erik Schöld Jingåker.
Nu öser Nässjö IBF–kaptenen in poäng igen i ett föryngrat lagbygge.
– Det har blivit en nystart för hela laget, säger han.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

L har vilselett väljarna tycker förre näringslivschefen

– Jag kunde också ”lovat” ny sim- och sporthall i Nässjö. Sedan får man läsa i tidningen att Kjell Skålberg i Liberalerna inte vill ta ansvar. Jag menar att han och (L) har vilselett sina väljare. Typ ”rösta på oss, men vi vill inte vara med och bestämma”.
Den tuffa kritiken framförs i dag av Holger Jonasson, som arbetat med politiker av alla kulörer under mer än 40 år i sina roller som informationschef och senare vd för näringslivsbolaget NNAB.

Besked på hur Nässjö ska styras väntas vara klart

Enligt vad tidningen erfar ska sannolikt Nässjös nya politiska ledning presenteras under tisdagen.

Höjd skatt och dubbelt så dyrt att gå till akuten

Landstingsskatten höjs och det blir dubbelt så dyrt att gå till akutmottagningen. Alliansen anser att väljarna var tydliga i valrörelsen med att de vill ha tillgänglig sjukvård och tre akutsjukhus. Det kostar, menar Allianspolitikerna som också vill satsa på personalen med karriärmöjligheter och bättre löner.

Här förverkligas pojkdrömmen – efter 30 år

Nu har samhällsföreningen i Äng kunnat inviga en skate- och kickbikebana. "Detta tack vare projektet "En halv miljon idéer" och pengar från Allmänna arvsfonden" säger Nina Beckman, ordförande i Ängs samhällsförening.

Förslaget: Sänk bemanningen på boenden

Dubbel hjälp ges till vissa funktionshindrade. Boenden har samtidigt för hög bemanning, enligt den genomlysning som utförts av KPMG på uppdrag av socialnämnden.

Sandquist: Har luften redan gått ur hockeysäsongen?

Inför säsongen var det en härlig pepp och optimism kring lagen i Hockeytvåan. Samtliga har dock inlett svagt och sportens Fredrik Sandquist är rädd för att det ska ta kol på intresset innan säsongen ens hunnit börja ordentligt.

Bensinmack läggs ner: ”En besvikelse”

Från och med måndagen går det inte längre att tanka på Qstars station i Stockaryd. Anläggningen har inte lyckats bära företagets krav på framtida investeringar, säger bolaget.

Bakslag för Skruf – får inte använda eko i sin marknadsföring

Snusföretaget Skruf kan tvingas att betala en miljon i vite om de marknadsför sina produkter som ekologiskt snus i framtiden. Det är Konsumentombudsmannen som stämt företaget för att felaktigt ha marknadsfört sina produkter som ekologiska.
Artikel 2 av 9
L har vilselett väljarna tycker förre näringslivschefen
Tillbaka till startsidan