Smålands Dagblad

Annons

Nu går bröderna Brännström skilda vägar: "Har blivit en del tjafs"

Nu går bröderna Brännström skilda vägar: "Har blivit en del tjafs"

De har spelat tillsammans sen de var små.
Nu går de skilda vägar då Erik åker över till USA.
Men hur är bröderna Brännström som just, bröder, egentligen?

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Nässjö åter i topp i arbetslöshetsligan

Arbetslösheten minskar mest i Nässjö, trots det är arbetslösheten i kommunen återigen den högsta i länet.

”Vi vill inte gå i någons ledband”

– Den allra viktigaste frågan för oss i Liberalerna är att inte gå i någon annans ledband eller få munkavle på oss i nämnder, kommunstyrelse och kommunfullmäktige. Då insåg vi att den enda vägen är att vara i opposition. I en majoritetsregering hade vi blivit bakbundna.

Missing People söker efter Mille på nytt

Hoppet att hitta kvarlevorna av Sven "Mille" Persson är inte släckt. Nu planerar Missing People för ytterligare ett eftersök.
– Vi har några bitar mot Bodaforshållet som vi vill kolla upp, berättar Therese Jigfjord, administrativ chef för sökinsatsen.

Nu kan det bli dyrare att gå till tandläkaren

Folktandvården beräknas gå med över fem miljoner i förlust i år. Inkomsterna minskar eftersom det saknas personal som kan ta emot patienterna. Väntetiderna är fortsatt långa och sjukfrånvaron hög bland personalen. Nu planerar man också för att höja priserna för de vanligaste åtgärderna med 2,5 procent.

Kommunpolitiker pratade bostäder med länsstyrelsen

Sävsjö kommun kommer inte försöka planlägga jordbruksmark för bebyggelse. Det framkommer efter att kommunstyrelsens utskott på tisdagen träffat länsstyrelsen och resonerat om möjligheterna att göra detta.

Kvinna begärs häktad för mordbrand

En kvinna misstänks ha anlagt en brand på ett behandlingshem i Sävsjö. Kvinnan, som gjort vissa medgivanden, begärs nu häktad misstänks för mordbrand.

Misstänkta skolvåldtäkten: Åklagaren begär förlängd åtalstid igen

Åklagare Jessica Andersson behöver ytterligare tid för att färdigställa förundersökningen gällande den misstänkta våldtäkten på en gymnasieskola på Höglandet. Åklagaren anser att den misstänkte 19-åringen fortsatt bör hållas inlåst och begär återigen förlängd åtalstid.

Polis tackade nej till sökhjälp – kvinna dog

Sökinsatsen efter den kvinna och hennes dotter som försvann i Sävsjö i vintras har fått mycket kritik. Nu rapporterar P4 Jönköping att polisen tackade nej till hjälp från räddningstjänsten – trots att polisen bara ska ha haft tre patruller på plats.
Artikel 2 av 9
Nässjö åter i topp i arbetslöshetsligan
Tillbaka till startsidan