Smålands Dagblad

Annons

Pers identitet kapades – fick 50 abonnemang hemskickade

Pers identitet kapades – fick 50 abonnemang hemskickade

Per Jonasson från Lannaskede brunn utanför Landsbro fick förra veckan drygt 50 mobilabonnemang från olika operatörer hemskickade till sig. Någon har beställt abonnemangen i hans namn.
– Jag förstår inte hur det kunde gå igenom. Det hade kunnat bli en riktig ekonomisk smäll, säger han.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Ängsborna ger inte upp kamp om tågstopp

Invånarna i Äng ger inte upp hoppet att en dag kunna åka tåg från samhället. Under en dagslång manifestation visar de sitt missnöje med att tågen stannar, utan att någon får åka med.
– Vi kräver inte att fler tåg ska stanna, utan att de tåg som stannar ska öppna dörrarna, säger Nina Beckman.

Hopplös dörrknackning för finansminister

Hon ska göra en snabb PR-kupp i Nässjö. Finansminister Magdalena Andersson (S) knackar dörr för att möta väljare, men det är inte så lätt som hon tror. Se tv-klippet hur det går.

13-barnsfamiljen Berndtsson har utökats igen – tack vare "Ullaredsmetoden"

Sjätte gången gillt. I trettonbarnsfamiljen Berndtsson har det hänt igen: en födsel enligt "Ullaredsmetoden".

Hon ska göra nya väggmålningen i Nässjö

Nu har Nässjö konsthall presenterat vem som ska genomföra nya väggmålningen i Nässjö. Målningen kommer att göras i slutet av den här månaden på väggen vid Sagabiografen.

De ställer upp i regionvalet – se listan över alla 80 politiker

Bättre primärvård, billigare seniorbusskort eller bygga ut den regionala tillväxten. Vad vill politikerna i Region Jönköpings län satsa på, egentligen? Nu presenterar vi en politiker från varje parti - som svarar på tre korta frågor.

Låt tjänstemännen gå ned till heltid

Tjänstemännen i privat sektor samlade förra året tillsammans ihop 1,5 miljoner övertidstimmar per vecka. Det motsvarar nästan en arbetsdag per vecka. Kronobergs län är tredje värst i landet sett till andelen tjänstemän som jobbar över. Mer än var femte jobbade över varje vecka.
Perspektiv

Två personer misstänks för mord i Stockaryd

Två personer sitter anhållna skäligen misstänkta efter att en kvinna hittats död i Stockaryd. Polisen rubricerar händelsen som mord men uttalar sig inte om varför man misstänker att det skulle vara det.

Kvarteret Ärlan kan bli nav för Nässjö lärcenter

Nässjö lärcenter får all sin verksamhet samlad till kvarteret Ärlan. Det är huvudspåret för det centrala kvarterets utveckling när det behandlas av kommunstyrelsens utskott 1 på tisdag nästa vecka.
Artikel 2 av 9
Ängsborna ger inte upp kamp om tågstopp
Tillbaka till startsidan