Med Miljöpartiet kvar i riksdagen efter valet tvingas stora delar av svenska folket att ta sig fram med lådbil i framtiden. Vi kommer inte att ha råd att äga en riktig bil. Så lämna detta parti utanför riksdagen.

Av bara farten kan även KD lämnas utanför rikspolitiken. KD har inte varit till någon nytta i riksdagen sedan Alf Svensson slutade. Göran Hägglunds eftermäle är ett totalt förstört apoteksväsende. Han privatiserade under parollen ”valfrihet”.

Här i Sävsjö existerar ingen valfrihet. I Vrigstad finns ett privat apotek. I Sävsjö finns en skönhetsaffär, där det allra längst in i lokalen finns ett litet hål där man i bästa fall kan få tag i sin medicin. Men oftast finns medicinen inte hemma, så man tvingas åka dit både två och tre gånger.

Själv åker jag till ett riktigt apotek i Vetlanda och hämtar mina mediciner. Nämligen det offentligt drivna apoteket. Där finns medicin alltid hemma.

För övrigt – hur ska välfärden kunna garanteras om Moderaternas skattesänkarfilosofi vinner gehör?

Den dag Moderaterna tvingar oss att betala vårt behov av sjukhusvård via försäkringsbolag räcker inga jobbskatteavdrag till. Det gäller att tänka efter noga innan vi lägger vår röst.

Irene Wahlin, Sävsjö