Smålands Dagblad

Annons

Tranåsprofilens otäcka skada: "Tån bara hängde"

Tranåsprofilens otäcka skada: "Tån bara hängde"

Ibland blir utflykter inte riktigt som man tänkt sig. I Tinus Jonssons fall slutade en båttur med att han nästan blev av med stortån.
– Det gjorde jäkligt ont kan jag säga, säger TFF–spelaren.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Grannar utrymdes efter gatuköksbranden

Natten till söndag började en brand på Sävsjö gatukök i centrala Sävsjö. Branden orsakade skador i köket men kunde släckas snabbt av räddningstjänsten. Polisen misstänker att branden orsakats av att någon kastat in ett brinnande föremål.

Fiskesällskap hade olaglig vattenmätare vid Emån

Storesjöns låga vattennivå i somras har naturliga förklaringar. Att följa vattendomar har varit svårt menar Länsstyrelsen. Däremot har man upptäckt en anläggning för flödesmätning vid Rydfors som saknar tillstånd.

Fängelse för ung vapenman

Med en polis springande bakom sig, slängde den unga mannen upp ett föremål på garagelängans tak. Kort därefter hittades en ombyggd gaspistol på gräsmattan nedanför. Nu döms mannen till fängelse för grovt vapenbrott.

Vi har testat: Så långt såg Ida från Katthult

Har du någon gång undrat hur långt Ida egentligen såg från flaggstången i Katthult? Här har du svaret.

Slut på bevattningsförbudet

Minusgrader och ett tunt snötäcke, nu tar Nässjö affärsverk bort bevattningsförbudet. Vattenmagasinen har återhämtat sig, men det krävs fortfarande återhållsamhet.

Påverkad kund dödshotade väktare

Den narkotikapåverkade mannen ville inte bli utkastad från affären, och motsatte sig starkt att få handbojor. Han hotade väktaren till livet, enligt stämningsansökan.

Klasskamrater kämpar för utvisningshotade Maria Angelica

Efter 13 år i Sverige hotas Maria Angelica Sergeeva av utvisning. Nu sluter hennes klasskamrater på Brinellgymnasiet upp i ett försök att rädda henne kvar.

Dråpslag mot Elmia – utställare hoppar av Elmia Wood

Ett stort dråpslag har drabbat Elmia och skogsmässan Elmia Wood. Inför nästa gång, i juni 2021, väljer en av de stora utställarna, branschorganisationen Maskinleverantörerna, att förlägga en egen mässa på Solvalla utanför Stockholm, samma dagar som Elmia Wood.
— Vi vill skapa en renodlad mässa för de professionella skogsmaskinköparna, säger Björn Bäckström, vd för Maskinleverantörerna, ML.
Artikel 2 av 9
Grannar utrymdes efter gatuköksbranden
Tillbaka till startsidan