Smålands Dagblad

Annons

Tuffa avbräcket - lämnar NFF mitt i slutspurten

Tuffa avbräcket - lämnar NFF mitt i slutspurten

Nässjö FF får klara sig utan Chris Ramirez i jakten på ett säkrat kontrakt.
Amerikanen har åkt hem till USA och missar de avslutande matcherna.
– Vi hade snarare behövt ha in spelare istället för att bli av med spelare, säger Ninos Töre.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Man anhållen efter misstänkt dråpförsök – ung man skadad

Vid 19.30-tiden på måndagskvällen larmades polisen till centrala Vetlanda med anledning av ett bråk. När patruller kom fram till platsen påträffades en skadad person och en man har anhållits i samband med bråket.

L har vilselett väljarna tycker förre näringslivschefen

– Jag kunde också ”lovat” ny sim- och sporthall i Nässjö. Sedan får man läsa i tidningen att Kjell Skålberg i Liberalerna inte vill ta ansvar. Jag menar att han och (L) har vilselett sina väljare. Typ ”rösta på oss, men vi vill inte vara med och bestämma”.
Den tuffa kritiken framförs i dag av Holger Jonasson, som arbetat med politiker av alla kulörer under mer än 40 år i sina roller som informationschef och senare vd för näringslivsbolaget NNAB.

Besked på hur Nässjö ska styras väntas vara klart

Enligt vad tidningen erfar ska sannolikt Nässjös nya politiska ledning presenteras under tisdagen.

Höjd skatt och dubbelt så dyrt att gå till akuten

Landstingsskatten höjs och det blir dubbelt så dyrt att gå till akutmottagningen. Alliansen anser att väljarna var tydliga i valrörelsen med att de vill ha tillgänglig sjukvård och tre akutsjukhus. Det kostar, menar Allianspolitikerna som också vill satsa på personalen med karriärmöjligheter och bättre löner.

Här förverkligas pojkdrömmen – efter 30 år

Nu har samhällsföreningen i Äng kunnat inviga en skate- och kickbikebana. "Detta tack vare projektet "En halv miljon idéer" och pengar från Allmänna arvsfonden" säger Nina Beckman, ordförande i Ängs samhällsförening.

Förslaget: Sänk bemanningen på boenden

Dubbel hjälp ges till vissa funktionshindrade. Boenden har samtidigt för hög bemanning, enligt den genomlysning som utförts av KPMG på uppdrag av socialnämnden.

Sandquist: Har luften redan gått ur hockeysäsongen?

Inför säsongen var det en härlig pepp och optimism kring lagen i Hockeytvåan. Samtliga har dock inlett svagt och sportens Fredrik Sandquist är rädd för att det ska ta kol på intresset innan säsongen ens hunnit börja ordentligt.

Bensinmack läggs ner: ”En besvikelse”

Från och med måndagen går det inte längre att tanka på Qstars station i Stockaryd. Anläggningen har inte lyckats bära företagets krav på framtida investeringar, säger bolaget.
Artikel 2 av 9
Man anhållen efter misstänkt dråpförsök – ung man skadad
Tillbaka till startsidan