Smålands Dagblad

Annons

"Tuppens" otroliga uppvisning: "En bra dag på jobbet"

"Tuppens" otroliga uppvisning: "En bra dag på jobbet"

David ”Tuppen” Fredriksson hade en rejäl poängshow när HA74 körde över Åstorp. Hela tolv mål blev det framåt och ”Tuppen” låg bakom de flesta.
- En bra dag på jobbet, skämtade han efter matchen.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Två inbrott i Nässjö kommun

Natten till lördagen upptäcktes två inbrottstjuvar under ett pågående inbrott i Nässjö via en övervakningskamera. Ytterligare ett inbrott begicks under natten utanför stan.

”Trädgården ska vara en avkoppling”

Hall Medias trädgårdsexpert Henrik Bodin ska inte bara få ordning på andras trädgårdar utan också ge sin egen lite extra kärlek i år. Damma av redskapen du också och vårstäda din trädgård. Henrik Bodin tipsar om vad du kan börja med.

Det är dags att väcka trädgården till liv

Hanna Ledhagen älskar att odla blommor, men hon vill kunna njuta av dem utan att känna klimatångest. Här berättar Hanna hur tankarna går kring det och hur hon fyller trädgården med blommor.

Fyra anhållna för grov misshandel vid bilträff i Jönköping

En man fördes till Länssjukhuset Ryhov på fredagskvällen. Han hade blivit slagen på en parkering vid Asecs i Jönköping där många människor hade samlats under kvällen efter motormässan.
Fyra misstänkta personer greps av polis och har senare anhållits.

Sävsjöprofilen som besökt alla hem

Han har varit inne i nästan alla hem i Sävsjö och jobbat i stort sett i länets alla kommuner. Veckans Sävsjöprofil är Micael Hvirf. Ett möte med sotarmästaren bjuder på mycket skratt och mängder av nostalgiska återblickar från sportens värld.

Gnosjöandan och konsten

Många kommuner väljer att spara när det gäller konst och kultur. Gnosjö vill istället investera för att öka kommunens attraktivitet. En ny konsthall är planerad redan till 2022.
– För politiken är detta del i en större helhet. Det är en överlevnadsfråga, säger kultursekreterare Lennart Alves.

Vårproppen kan ge 150 miljoner

Politiker i Region Jönköpings län hoppas på förstärkning med nästan 150 miljoner från vårbudgeten. Det kan gå till cancervård, kortare vårdköer, bredband och solceller. Men hur mycket pengar som når regionen är osäkert.

Klartecken för cykelklubb att bygga mountainbikebana

I flera år har Eksjö cykelklubb försökt få till en cross country-bana för mountainbike. Nu har de ingått i ett tioårigt avtal med Eksjö kommun som ger dem nyttjanderätt för ett område strax utanför Eksjö.
Artikel 2 av 9
Två inbrott i Nässjö kommun
Tillbaka till startsidan