TV: Nässjö Basket – Solna Vikings

TV: Nässjö Basket – Solna Vikings

Tidningen sänder Nässjö Baskets match på webben. Ett initiativ som hyllas av spelaren Mathias Liljeqvist. – Det var jättekul att läsa om att det var så många som hade tittat senast, säger han.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Tittarrekord för Nässjö Basket

Webb-tv-sändningen från Nässjö Sporthall förra veckan blev en tittarsuccé. – Våra siffror tyder på tittarrekord, säger Ulric Svensson, Hallpressens webb-tv-utvecklare. På fredagkväll smäller det igen när tidningen direktsänder Nässjö Basket–Solna Vikings med start 18.45.

Nässjös minsta krigare har största hjärtat

Det finns några saker som utmärker Karim Wazzi på basketplanen. Dels är det hans längd på 167 centimeter. Men lika utmärkande är det stora hjärta han alltid spelar med. – Det är jag mot dem och jag ska visa dem att jag visst kan allt de säger att jag inte ska kunna, säger han.

19.04: KFUM Nässjö–Umeå BSKT

De har samma poäng, men finns på varsin sida slutspelsstrecket. I kväll tar Nässjö emot Umeå i en ytterst viktig match i basketligan.

TV: Heder Ternell hyllar Nässjös supportrar

Nässjö basket tog en skrällseger borta mot serieledaren Norrköping. En av nycklarna till segern – Nässjöpubliken, menar Kristian Heder Ternell i klippet ovan!

Nässjö vinnare både på planen och läktaren

Skrällseger mot serieledaren. Då hyllade KFUM Nässjös Kristian Heder Ternell publiken. – Det är helt fantastiskt stöd vi får, säger han.

Nässjös nyförvärv: ”Finns något speciellt”

Han har aldrig varit i Sverige innan och erkänner att han inte kan speciellt mycket om svensk basket. Men Dominique Scales har redan hunnit skaffa sig en uppfattning om Nässjö basket. – Det finns en speciell anda här, det var det första jag la märke till, säger han.

Fransman ska vända trend

Skyttet har varit ett stort problem för Nässjö basket. Därför plockas nu fransmannen Massé Doumbé in i laget. – Jag är lite av en skottspecialist och det är därför de tagit hit mig, säger han.

Nässjös stjärna skadad i förlusten

Nässjö maldes ned av favoriterna Borås. Men det var inte enda smällen hemmalaget åkte på. Wictor Grenthe fick på nytt problem med sin skadade handled.

Rysare när Nässjö vann

Nässjö basket tog en oerhört viktig seger i Östersund. Men segern satt långt inne – väldigt långt. – Fantastiskt, säger Nässjös Kristian Heder Ternell.

19.04: KFUM Nässjö premiärspelar – och satsar på slutspel

Målsättningen är solklar. Den här säsongen är det slutspel som gäller för KFUM Nässjö. - Många lag kommer inte att vara redo för oss, säger Wictor Grenthe, som kommer att få en nyckelroll.

”Fel att minska allmänhetens forum”

— Kommunfullmäktige är kommunens högsta beslutande organ och allmänhetens forum. En minskning av antalet ledamöter i fullmäktige sett ur demokratisynpunkt vore att skicka ut fel signaler.

Man död efter lägenhetsbrand i Eksjö

En man i 95-årsåldern omkom efter en lägenhetsbrand i Eksjö på torsdagsmorgonen.
— Vi misstänker att branden berodde på sängrökning, säger Björn Öberg, presstalesperson för polisen i region Öst.

Elevboom i Nässjös skolor

Antalet barn på kommunens förskolor och skolor har ökat kraftigt på kort tid. En sammanräkning visar hur många fler de har blivit, och hur många de är idag.

Jepsen: ”Agera nu, HA74”

Nu har jag varit tyst länge nog.
Det här håller inte, HA74.
Det är dags att agera.

Johan fick nobben i Bonde söker fru

Mjölkbonden Johan Petersson bjöd in tjejerna som han ville dejta vidare till gården i Sävsjö – men fick nobben av en. I onsdagens avsnitt av ”Bonde söker fru” valde Moa Svensson att tacka nej och därmed lämna programmet.

Nu rustas lekplatsen upp

Sävsjös mest naturtrogna lekplats får ett ansiktslyft. De 14 år gamla klätterställningarna byts ut mot nya, naturtrogna alster.

Kända författare diskuterar läslycka i Nässjö

Smålit kommer till Nässjö. Boka redan nu in författarsamtalet 2 februari 2018. Litteraturens främsta skribenter diskuterar läslycka och hur man gör minoriteters röster hörda.

"Ängagemang lönar sig"

Det tog 29 år, men nu får de fullvuxna grabbarna sin skejtpark. Thommy Lernevik och Magnus Blom har besökt Äng för att titta på inköpta hinder.
Artikel 2 av 19
Tittarrekord för Nässjö Basket
Tillbaka till startsidan