TV: Nässjö Basket – Solna Vikings

TV: Nässjö Basket – Solna Vikings

Tidningen sänder Nässjö Baskets match på webben. Ett initiativ som hyllas av spelaren Mathias Liljeqvist. – Det var jättekul att läsa om att det var så många som hade tittat senast, säger han.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Dan toppar lista med många kvinnonamn

Gemenskap i Nässjö pastorat har rikligt med kvinnor representerade på sin lista. Av elva namn är åtta kvinnor. Fast överst står Dan Wareborn, Ribbingsnäs.

Gladiatorer stoppade barnen i hinderbanan

Gladiatorerna Pansar och Amazon ställer sig redo i hinderbanan. Då blir det tvärstopp för en del utmanare. Men mängden barn som väller fram över den gungande plasten gör att en och annan smiter förbi.

Bilderna från Eksjö stadslopp

Det var i vanlig ordning feststämpel i Eksjö när det traditionella stadsloppet genomfördes. Här kan du se tidningens bilder från löparfesten.

TV: Se när tromben drar in över Ränneborg

En tromb blåste upp vid idrottsplatsen Ränneborg. Tomas Löf lyckades filma två av dem. Tromben orsakade flera skador, bland annat på överdraget till en höjdhoppsmatta.

Polisen har ännu inte hämtat granaten

Den åttonde maj hittade Susanna Frank, 91, ett föremål som hon misstänker är en gammal handgranat i sitt trädgårdsland. Polisen lovade att hämta den, men den ligger fortfarande kvar hos henne.

Försvaret anmäler Ing 2-anställd

En anställd på Ing 2 anmäls till Försvarsmaktens personalansvarsnämnd.
Enligt anmälan ska mannen ha betett sig kränkande mot rekryter samt kommenterat Försvarsmaktens värdegrund på ett oacceptabelt sätt. Nu ska det utredas om mannen ska få behålla jobbet.

Vårmarknad i solsken lycka för knallar

Under fredagen var det dags för årets vårmarknad i Nässjö som många passade på att besöka. Nöjda knallar och glada köpare fyllde torget.

Nässjö tappar 26 miljoner

Nässjö kommun försämrar sitt resultat med 26 miljoner kronor, enligt prognos. Fyra nämnder tvingas nu jobba med att skapa överskott.
Artikel 2 av 9
Dan toppar lista med många kvinnonamn
Tillbaka till startsidan