Smålands Dagblad

Annons

TV: Se fräcka straffen som avgjorde derbyt: "Har många varianter"

TV: Se fräcka straffen som avgjorde derbyt: "Har många varianter"

Han är mest känd som en framspelare men när Jimmy Bothén blev neddragen i mitten av andra perioden klev han själv fram. Med en fräck straff såg han till att ge Boro/Vetlanda lagets första derbyseger på sex matcher.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Julmarknad bjöd på värme i vinterkylan

Under söndagen hölls "Jul i huset" på Pigalle, och Stortorget fylldes med knallar. Trots busväder, var många ute för att kika på vad marknadsstånden hade att erbjuda.

Här jobbar paketdeckarna

I december ska över en halv miljon paket om dagen skickas härs och tvärs i landet genom Post Nords försorg. Av dem hamnar ungefär 0,1 promille hos Patrik Lindblad och hans kolleger på Torsvik i Jönköping. Hos paketdetektiverna som de halvt på skämt halvt på allvar kallas.

60 år med Norra Sandsjö bygdegård

Nu har den 60 år på nacken, bygdegården i Norra Sandsjö. Det har firats med ett jubileum, där 60-åringen stod i centrum.

Så slår du in julklappen

Alla som vet hur en julklapp ska slås in kan sluta läsa här. Ni andra, vars paket mest brukar likna nåt grannen råkat köra över med skottkärran, fortsätter.

Nu kräver PRO svar

Fattigpensionärerna får det allt svårare och ingenting görs. Nu skriver de lokala PRO-föreningarna i Sävsjö kommun till läns- och riksorganisationen för att få ett svar på vad man gör för att ändra detta.

Forsbacka tillagningskök stängs ett år i förväg

Forsbackas tillagningskök i Forserum stänger –  ett år tidigare är beräknat. Bakgrunden är ett sparkrav på Tekniska servicenämnden plus att det uppstod en personalsituation, som gjorde att förvaltningen valde att agera och stänga tidigare.
– Vi förstår att stängningen kan bli omdiskuterad i Forserum, men nu är det ekonomiska läget sådant att vi måste göra något, menar Torbjörn Svensson (S), ordförande i nämnden.

Nilsson: Fler poliser inte nog för att stoppa gängen

Fler poliser är nödvändigt för att återupprätta lugn och trygghet. Men det hjälper inte om det varken finns åklagare som kan få brottslingarna fällda eller plats på anstalterna.

Julkonsert med mycket sångglädje

När julen närmar sig fylls kyrksalen i Missionskyrkan lika troget varje år. Detta tack vare en jultradition som heter duga - för 38:e året är det julkonsert med Lars Mörlid och Peter Sandwall.
Artikel 2 av 9
Julmarknad bjöd på värme i vinterkylan
Tillbaka till startsidan