Smålands Dagblad

Annons

Uppfräschad boulehall ger framtidshopp

Uppfräschad boulehall ger framtidshopp

Boulehallen vid Sturevallen i Sävsjö har fått en ansiktslyftning av medlemmarna i Sävsjö PRO boule och SPF Seniorernas bouleklubb. Hallen är kommunens enda inomhushall för boule och samlar varje vecka runt 80 till 90 spelare.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Polisen: ”Synnerligen bekymmersamt läge”

En butiksägare i Nässjö polisanmälde tidigare i höst en anställd som ägaren anser har misskött sig å det grövsta på arbetsplatsen.
Men polisens utredning står stilla. Anledningen stavas resursbrist, enligt polisen.

Gardell ger terroristens bild av sitt dåd

En romantiker med vapen. Ingen ond människa i grunden, men med ett skevt rättvisetänk. Den ensamme terroristen är i många fall en helt annan än den vi tror.

Så här ser länets mysigaste hem ut – 22 bilder från huset

I Karlstorp finns länets mysigaste hem. Där bor Sissi Hanemann Mutz med sin make Hartmut Mutz och deras dotter Lykka. Det är många loppisfynd, kreativitet och en del julpynt i huset. Förutom en hund och två katter äger de också två åsnor.
– Vi köpte huset med tanken om att någon gång flytta hit permanent, säger Sissi.

TV-aktuell kändis väntas dra fullsatt kyrka

Han är högst tv-aktuell i "Så mycket bättre". I dagarna är han på väg till Malmbäck - förre sångaren i Vikingarna, Christer Sjögren. I Malmbäck ska han bjuda på klassiska julsånger i mängd tillsammans med Magnus Johansson och Marcos Ubeda.

Kommunen informerar om uppmärksammad granskning

Issmältningsmedel och torkservetter för 519.000 kronor plus moms. Det köpte Sävsjö kommun av ett svartlistat bolag med aggressiv försäljningsmetod, vilket SVTs Uppdrag Granskning tog upp tidigare i höst. Inköpen gjordes fram till 2016 och nu informerar kommunen själva om inköpen.

En 50-åring som är storsäljare av däck

Det är nu 50 år sedan bröderna Arne och Yngve Karlsson grundade Maskincentralen i Äng.
Numera finns företaget i Nässjö, där det nyligen var stort 50-årsfirande med 100 gäster till underhållning av Svenne Rubins.

Produktion i Bodafors säljer bra i Stockholm

De bygger i fatt bristen på studentlägenheter i Stockholm. Bomodul i Bodafors AB är ett ungt företag, men bakom satsningen står personer med erfarenhet i branschen.

Sävsjö näst bäst i länet på fritid

Sävsjö blir hamnar tvåa i länet när Ungdomens Nykterhetsförbund rankar landets bästa kommuner utifrån tillgången till en bra fritid för ungdomar. Sävsjö hamnar på plats 25 i landet med endast Tranås kommun högre från Jönköpings län.
Artikel 2 av 9
Polisen: ”Synnerligen bekymmersamt läge”
Tillbaka till startsidan