Annons

"Vi är redan uträknade så vi har allt att vinna"

"Vi är redan uträknade så vi har allt att vinna"

Fortsättningsserien har börjat allt annat än bra för HA74. Tre raka förluster och endast en inspelad poäng. Inför matchen mot Helsingborg är det få som tror på Sävsjö-laget men tränaren Viktor Torstensson Brändström är optimistisk.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Flärd på Afrikas modescener

Med sin kamera berättade Per-Anders Pettersson många tunga historier från Afrika. Efter några år riktade han objektivet åt ett annat håll, och upptäckte kontinentens modescen. Hans bilder visas nu på Nässjö konsthall.

Efter mordet: Restaurangen fortsatt avspärrad

Restaurangen Nässjö Steakhouse är sedan mordet inträffade onsdagen den 10 januari fortfarande avspärrad av polis och igenbommad.
— Det är läget just nu och den bedömning vi gjort, säger åklagare Petra Schöniger vid åklagarkammaren i Jönköping, om avspärrningen.

Många skratt under revypremiär

Åskådarna närmast scenen skriker till. Det är inte varje dag som någon skvätter ut en hink urin på dem. Snabbt lockar tilltaget till skratt. Det är ju ändå revy.

100 köar redan för lägenhet

Nu händer det saker på den Blombergska tomten i centrala Nässjö.
På fredagen togs det officiella första spadtaget för Fastighets AB Lindens nya hyreshus med 56 lägenheter.
Efterfrågan är stor - 100 personer har redan anmält intresse av att flytta in i huset, som står klart i november 2019.

”Jag hade hört talas om en pralinman i Bäckaby”

Stefan lämnade IT-jobbet i Stockholm och började med pralintillverkning på gården utanför Bäckaby. Där träffade han Marie och fann kärleken på nytt.

Nu är det Åkerskolans tur

Agnes och Jakob i förskoleklassen hade fredagsmorgonens hedersuppdrag. Med hjälp av en gyllene spade tog de det första spadtaget för Åkerskolans om- och tillbygge.

Eksjöbo femma bland landets chefer

En Eksjöbo är femma bland cheferna i landet det gångna året. Bo-Kenneth Knutsson var nära att nå en finalnominering i kategorin Årets chef i den prestigefyllda Chefgalan. Men föll på mållinjen.

Hovrätten friar 16-åring för sexköp

Mot sitt nekande dömdes 16-åringen för köp av sexuell handling av barn. Men hovrätten friar mannen och anser att det är oklart om tonåringen förstått att ersättningen var en förutsättning för samlaget.
Artikel 2 av 9
Flärd på Afrikas modescener
Tillbaka till startsidan