Boije Rapp, Bodafors

Begravningsgudstjänst har, i kretsen av de närmaste, hållits i Bodafors kyrka för Boije Rapp. Akten inleddes med att kantor Bodil Karlsson på orgel spelade Så länge skutan kan gå av E Taube

varefter hon på piano ackompanjerade Sofia Holm Karlsson som sjöng Det finns en väg till himmelen av B Setterlind. Officiant var komminister Gunnel Hellgren som höll griftetal och förrättade överlåtelsen. Så tog familjen, under stilla musik, ett sista avsked av Boije. Kistan var dekorerad med blommor och på locket låg även Boijes smidesslägga och smedtång.

Sofia Holm Karlsson sjöng därefter Det finns djup i herrens godhet av B G Hallqvist och till avslutning framfördes Tröstevisa av B Andersson. Under klockringning lämnade de församlade kyrkan. Minnesstund följde i Församlingssalen där Per Malmqvist svarade för värdskapet. Gravsättning kommer senare att äga rum i askgravplatsen på Bodafors kyrkogård. För att hedra minnet av Boije Rapp hade utöver med blommor även minnesgåvor lämnats till Barncancerfonden, Barndiabetesfonden och Cancerhjälpen.

Blommor och gåvor märktes bland annat från Rapps Smide AB, Pettersson & Söner Åkeri AB Bodafors, Israelssons Lantbruk och TL Gräv.