Annons
Vidare till smalandsdagblad.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förkrigsfordon visas upp i Pilaboparken

Fordon från 1939 och tidigare kommer ska på söndag visas upp i Pilaboparken i Anneberg. Träffen har anordnats av privatpersoner och kommer ske i samband med en familjedag i samhället.

På söndag, i samband med familjedagen i Anneberg, ska en bilträff för fordon från före andra världskriget att anordnas. Det är Conny Larsson från Eksjö, som tillsammans med fler privatpersoner arrangerat träffen i samarbete med Lars-Göran Giss från Pilaboparken.

Conny har även anordnat Trästadsrallyt i Eksjö under sju års tid.

Det är ett 15-tal fordon från 1939 och tidigare som kommer ställas ut inne på området. Bland dessa till exempel bilar, motorcyklar och mopeder.

Fem pristagare utses

– Det finns inte många träffar för den här typen av bilar, så vi vill ge dem en chans att synas bland alla andra veteranfordon, säger Conny Larsson.

Under dagen ska fem priser delas ut bland de deltagande fordonen. Andra veteranbilar kommer också få plats till att synas under dagen, dels inne i parken och dels på parkeringen utanför.