Annons
Vidare till smalandsdagblad.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hoppas på en het badsommar – nya bryggor på plats

Badplatserna i Rörvik och Skärsjö i kommunen har nu fått nya badbryggor. Det finns också en tidplan för att byta ut fler bryggor på kommunens andra badplatser.

Under förra veckan fick badplatserna i Skärsjö och Rörvik nya bryggor. Dessutom har arbetet påbörjats för att reparera Västerkvarnbadets brygga.

Kultur- och fritidsförvaltningen har gjort klart med ett upphandlingsavtal och med start under nästa år ska badbryggorna vid Vallsjöbaden, Vrigstad, Eksjöhovgård och Stockaryd också bytas ut under en treårsperiod:

– Fram till dess hoppas vi att allmänheten får största möjliga nöje av våra fina badplatser och fortsätter rapportera eventuella brister så att vi kan försöka åtgärda dem så snabbt och smidigt som möjligt, kommenterar Frank Isaksson, kultur- och fritidschef, i ett pressmeddelande.