Annons
Vidare till smalandsdagblad.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hur tänker folk i Nässjö?

 
Coronaviruset 2020-2021
Visa alla artiklar

Fantastiska Nässjö, idag torsdag är det full kommers på lokalt torg. Det skrattas, trängs och konsumeras, jag skymtar allt från politiker, tjänstemän och vårdbiträden (i full arbetsklädsel). På fik sitter folk tätt intill varandra och dricker dagens latte och på nyöppnat hamburgerställe trängs ambulanspersonal med övriga gäster med cm mellan sig. Den ljuva sommartid är nära förekommande för i Nässjö är allt som vanligt, covid-19 biter inte på Nässjöbor eller kommunen som arrangerar publika torsdagar.

Tvärtemot allt vad FHM rekommenderar står kommun och företagare helt oförstående kring pandemins framfart, fara för liv och hälsa är inget som reflekteras över. På statliga verk råder annat tänk med vakter som slussar in folk, noggrant och varsamt men i den övriga världen eller ja, i en annan del av Småland finns ingen pandemi. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, hoppas inte de 4 000 som redan avlidit gjort det förgäves.

Hur tänker folk och kommunen i Nässjö?

Per R

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel