Annons
Vidare till smalandsdagblad.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jag är två olika personer i samma kropp

Jag ringer BUP och säger: Min medicin har precis börjat värka och jag mår toppen. Allt är bara så mycket skönare. Jag ville bara tacka er ännu en gång för att ni skriver ut mediciner till mig. Hur skulle jag klarat utan medicinerna. Det är tack vare medicinerna som jag fortfarande håller skolan i styr och struntar i att göra dumheter, även fast det är lätt där jag bor.

Jag ringer BUP och säger: Jag glömde ta mina mediciner i dag och jag ville bara påminna er ännu en gång att jag aldrig kommer förlåta er för att ni har förstört min barndom. Det ni gör borde vara olagligt, ni har matat mig med droger ända sedan sjunde klass. Medans alla mina klasskompisar spelade Fortnite om dagarna, sov gott om nätterna och fick uppleva sina bästa år i livet så satt jag uppe på nätterna, hade problem med aptiten och gick en massa andra grejer som inte ens en fullvuxen man ska behöva gå igenom.

Jag ringer BUP och säger: Nu har medicinen värkt ett tag och jag börjar känna hur min aptit försvunnit och det fick mig börja tänka på att om det inte för er skulle jag fortfarande vara lika överviktig som i 7:an, tjock och ful. Som tur så börja jag ta medicin och slutade äta. Och det bästa med medicinen är att alla dagar jag har gått runt med tom mage har jag mått lika bra som alla andra, till och med bättre. Jag fattar inte varför alla människor inte använder medicin. Ibland brukar jag tänka tillbaka på tiden i 7:an innan jag börja ta medicin. Tiderna då jag slösade bort min tid på spela Fortnite med alla andra småbarn från min klass, vi satt och skrattade på lektionerna, tjafsade om vem som var bäst på FIFA och annat trams som man gjorde i 7:an. Det bästa med min medicin är att jag slutade känna känslor, ingen mer stress eller press.

Jag ringer BUP och säger: Helt ärligt så glömde jag inte att ta medicinen, jag struntade i den. Jag fattar inte hur ni kan skriva ut dessa till barn. Alla barn ska kunna känna känslor som kärlek, glädje, skratt och så vidare. Medicinen kanske fick mig att gå ned i vikt, men jag struntar fullständigt i hur jag ser ut, det jag har behövt gå igenom ska inget annat barn behöva gå igenom.

Fast det absolut värsta av allt är att jag är två olika personer beroende på om jag har tagit den eller inte. Därför är det omöjligt att berätta för er hur jag känner eftersom jag pratar för två helt olika personer i en och samma kropp.

SAMBA LO

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel