Annons
Vidare till smalandsdagblad.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Live-TV: Löfven och Kristersson möts i partiledarduell

 
Valet 2018
Visa alla artiklar

Klockan 18.30 i kväll inleds den första statsminister-debatten inför höstens val. Stefan Löfven (S) möter Ulf Kristersson (M) och debatten hålls på Expressens redaktion i Stockholm. Via ett samarbete mellan Expressen och Hall Media kan du följa tv-debatten direkt på våra sajter.

På söndagskvällen möttes samtliga riksdagspartiers partiledare i en tv-debatt i SVT:s Agenda. Redan i dag är det dags för en ny debatt då statsministerkandidaterna Stefan Löfven (S) och Ulf Kristersson (M) möts i en debatt i Expressens tv-studio.

Kvällens sändning inleds klockan 18.30 med studiosnack. Bland gästerna i studion hittar vi statsvetaren Jenny Madestam, Expressens ledarskribent Anna Dahlberg och Aftonbladets ledarskribent Anders Lindberg.

Debatten mellan nuvarande statsminister Stefan Löfven (S) och oppositionsledaren Ulf Kristersson (M) inleds klockan 19. Debatten väntas pågå i 35 minuter och ämnena som ska behandlas är miljö, lag och ordning, sjukvård och integration/invandring.

Från klockan 19.35 väntar ytterligare studiosamtal med tidigare nämna gäster plus att Expressens politiske kommentator K-G Bergström ska analysera hur de två statsministerkandidaterna skötte sig i debatten.