Annons
Vidare till smalandsdagblad.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

S får fönster förstört igen

 
Valet 2018
Visa alla artiklar

Sävsjös Socialdemokrater har återigen fått ett fönster till deras partilokal förstört. Det handlar om samma fönster som för knappt en månad sedan förstördes och som endast varit tillfälligt lagat.

Det är drygt en månad sedan som Socialdemokraterna i Sävsjö fick fönstret till sin partilokal förstört. Nu har det alltså hänt igen och det är samma fönster som vandaliserats, trots att det gamla fönstret inte ens var lagat.

– Det var provisoriskt lagat men nu i helgen slogs det sönder igen, säger Christer Sjögren i Socialdemokraterna.

Ärendet är Polisanmält och fönstret har fått ännu en tillfällig lagning. Christer Sjögren är osäker på om det ligger politiska motiv bakom men utesluter samtidigt inte för den möjligheten.

– Det känns lite sorgligt och man funderar på vem det är som tycker illa om våra åsikter men det kan också vara ungdomar som tycker sånt här är kul. Så jag vet inte om det är politiskt men det är bara vi som råkar ut för det här. Å andra sidan är det bara vi som har en lokal som vi skyltar med så här också.